Genius SW-Q5.1 - Problem
LiveWare tady nemam...mam to jen ve slozce Demos a tam je jen napsano co v tom prgramu je...jenze co ted kdyz ten program nemam??? jo polozka Speakers uz jde...Ale je tam moznost jen 4 repraky...v testu to funguje ale kdyz si pustim pisnicku ve Winampu tak to hraje jen ze dvou přednich...ale ja chci aby mi jel i centralni reprak a subwoffer...
reknu ti presne co tu mam (v te verzi novych ovladacu ):
Creative Launcher - jen nejaka podelana lista = NIC
AudioHQ - konfigurace, ale jde tu pouze 4 repraky bez Subu a Centru = NIC
Creative WaweStudio - jen nejaky editor = NIC
Speaker - neni tam zadny exe = NIC
zapojeny to mam podle barev konektorů a zdířek...
Creative Launcher - jen nejaka podelana lista = NIC
AudioHQ - konfigurace, ale jde tu pouze 4 repraky bez Subu a Centru = NIC
Creative WaweStudio - jen nejaky editor = NIC
Speaker - neni tam zadny exe = NIC
zapojeny to mam podle barev konektorů a zdířek...
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ještě koukni na tuhle stránku. Creative Labs nabízí autoupdate pro jejich produkt. Zkus se tam nějak proklikat do té tvojí karty, ale mám pocit, že tam není přesně tak dej jen SB Live a uvidíme co se bude dít.
víš co???budeš tu zítra???nejak to pořešíme...jo lol mužu to vyzkouset u tebe
bydlim v Mysločovicich :) ...no ale zpet k tematu...ja tu kartu normalne za behu chtynu, vykaslu se na nejaky podelany sroubky a treba i s tim portem a podzaminkou ze mi to da 220 to proste vytrhnu a pokud to prežiju tak tu kartu rozdupu...to je jediny řešeni tohoto problemu
ne ne...jinak...zitra tu kartu hezky odpojim a pripojim hezky ty repraky na integrovanou zvukovku...hezky tu mam CDčko tak z tama nainstaluju vše potrebné včetne toho AC97 Audio Configuration a podle tveho odkazu a podle tebe (jestli tu zitra budes...) to hezky zapojim a nastavim...a bude to, ne???a už na tuhle kartu zapomenu páč třeba ted se mi zase pokazil ten HQ...takze uz na to opravdu nemam nervy...pripada ti to jako rozumne řešení???
btw, divim se ti že si se tu se mnou 6-7 hodin zaobiral tim podelanym problemem...dík

btw, divim se ti že si se tu se mnou 6-7 hodin zaobiral tim podelanym problemem...dík
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!mám to...MÁM TO!!! už jedou všechny...kartu sem uklidil z dosahu ruky (kladiva) a všechno sem připojil do integrované zvukovky...pak sem stahl ten AC97 jak sem sliboval a tam jsem zaskrtl 6-ti kanalovy zvuk...no a pro mé prekvapeni vše funguje jak má...ale 11,5 hodiny...ehm...nikdy víc
takze DIK DIK DIK DIK všem a hlavne komu jinemu nez Mijajovi
dik...bez tebe bych to nezvladl nikdy...taky dik Mikelovi...ten mi taky dost pomohl v Biosu a tak...čili problem VYŘEŠEN...jeste jednou dekuji všem, mejte se a dobrou...hodne stesti

- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak ten kámen, co ze mě spadl jsi v Mysločovicích musel slyšet. Ale nepotěším tě z tím zkoušením. Taky mám v krabici zabalenou zvukovku od Geniusu a jedu na integrovanou, protože ta samostatná nestála za nic. To jsem ti neřekl, protože jsem ti nechtěl kazit radost z dobré koupě. Ale teď už se to můžeš dozvědět.
Ale proč se to ksakru nechtělo rozjet?????

Ale proč se to ksakru nechtělo rozjet?????

noo, to fakt nevim...nemam zdani proč to nejelo...přitom k tomu bylo orig CD a všechno melo jet...no to je jedno...hlavne že už to jede na te integrovane karte...ja mam Genius celkem rád...mam od nich hodne vecí...napriklad klavesnici s kalkulačkou, a s tou sem opravdu nejvíc spokojen...neklape, funguje, kalkulačka, hezky design...pohoda...jeste ty minuly reprak byly od Genius myslim...a druhej komp je z poloviny Genius :) ...nikdy s tim problemy nebyly...no uvidime...jo a nevis jestli jde nejak nastavit aby hrali o neco vic treba ty zadni repraky???na to bude asi nejaka utilita, ne???
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3396
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36