PC bez grafiky, zdroje a case do 13k
- Mr. Incognito
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PC bez grafiky, zdroje a case do 13k
Konkrétně desku jsem od nich neměl. Byla to sluchátka, myš, grafická karta a notebook. Nic z toho nepatřilo k tomu levnějšímu na trhu. Nejdéle vydržel notebook - 3,5 roku, záruku měl 2+1... Někdo je možná s jejich výrobky spokojen, já rozhodně ne a nic s logem Asus bych už nekoupil, z této značky jsem vyléčený.
B450 beru, že je špatná, ale zrovna B550 Tuf desky jsou v klidu. Na Strixce jsem zatím od sebe ani od známých nic špatnýho neviděl.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 6 vteřinách:
A co přesně ti na ntb odešlo? Notebooky bych do tohodle ani netahal. Tam se může pokazit tolik věcí který s Asusem nic nemusí mít společnýho
Dodatečně přidáno po 1 minutě 6 vteřinách:
A co přesně ti na ntb odešlo? Notebooky bych do tohodle ani netahal. Tam se může pokazit tolik věcí který s Asusem nic nemusí mít společnýho

CPU: Ryzen 7 7800X3D GPU: Sapphire Radeon RX 7900 XTX GAMING 24GB MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI RAM: Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400 CL32 PSU: Seasonic Focus (GX-850) - 850W SSD1: Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 250GB SSD2: Samsung SSD 980, M.2 - 1TB CASE: Fractal Design Meshify C bílá (okno TG) CPU Cooler: Be quiet! Dark Rock PRO 4 Monitor: 34" LG UltraGear 34GN850-B
- Mr. Incognito
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
U sluchátek mikrofon, myš buď vynechávala kliknutí a nebo double klikovala (zřejmě podle nálady), karta shazovala počítač do modré smrti (těžko říct, co tam bylo špatně) a u notebooku zřejmě deska, jednoho krásného dne prostě nereagoval na zapnutí. Možná jsem jenom extrémní smolař, ale u jiných značek se mi toto prostě neděje.
Jo a jejich servis je taky zážitek. Ten notebook, co mi odešel, jsem v záruce reklamoval kvůli displeji. Napoprvé to vrátili s vyměněným displejem, ale byl na něm takový škrábanec, že by si toho všimnul i slepý. Naprodruhé už to vrátili s nepoškozeným displejem, ale zase zničili touchpad. Vyčníval několik milimetrů nad základnu a nereagoval na kliknutí, opět na první pohled viditelná závada. Až napotřetí se jim to podařilo opravit, aniž by něco jiného nezničili.
Za mě Asus jedno velké NE, po všech stránkách.
Jo a jejich servis je taky zážitek. Ten notebook, co mi odešel, jsem v záruce reklamoval kvůli displeji. Napoprvé to vrátili s vyměněným displejem, ale byl na něm takový škrábanec, že by si toho všimnul i slepý. Naprodruhé už to vrátili s nepoškozeným displejem, ale zase zničili touchpad. Vyčníval několik milimetrů nad základnu a nereagoval na kliknutí, opět na první pohled viditelná závada. Až napotřetí se jim to podařilo opravit, aniž by něco jiného nezničili.
Za mě Asus jedno velké NE, po všech stránkách.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1844
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02
-
-
Single Fan vs Dual Fan a aka case?
od AirCrew » 04 dub 2025 11:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1169
-
od AirCrew
04 dub 2025 11:39
-
-
- 3
- 3328
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 4441
-
od atari
29 kvě 2025 09:07
-
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7176
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”