Zdar.
Jsem chtěl jen pro manželku, ale ted uvažují, že bych si také udělal radost a naježil si ho jako pracovní.
Nějaký názor na něj?
https://www.tsbohemia.cz/lenovo-ideapad ... erm=437802
Pokud mi na tom pojede svižně android studio, delphi 11, lazarus a VMware, budu spokojený.
Dole je odkaz.
https://psref.lenovo.com/Detail/IdeaPad ... 82LN005GCK
baterie Integrovaná 57Wh
Jak je to s těma integovanými baterkama?
Dají se vyměnít?
Lenovo IdeaPad 5 15ALC05
Lenovo IdeaPad 5 15ALC05
Naposledy upravil(a) BigSandy dne 04 lis 2022 07:54, celkem upraveno 1 x.
Re: Lenovo IdeaPad 5 15ALC05
Jakakoliv baterie se da vymenit.
Otazka je, jak slozite - u notasu nepredpokladam, ze bude vodeodolny a bude treba teplem
rozehrat nejake lepidlo nebo tesneni. Tedy bych cekal, ze bude uvnitr a je treba sundat kryt.
Otazka je, jak slozite - u notasu nepredpokladam, ze bude vodeodolny a bude treba teplem
rozehrat nejake lepidlo nebo tesneni. Tedy bych cekal, ze bude uvnitr a je treba sundat kryt.
- pcmaker
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na práci se mně osobně jeví vhodnější některý z řady Thinkpad.
O systém se postaráš sám?
JJ.
Ted mám stařičky Lenovo G580
Ted mám stařičky Lenovo G580

U zminenyho ntb upozornuju na jeden fakt z vlastni zkusenosti, a to ten ze displej na tyhle rade ackoliv je IPS je jeden z nejhorsich co jsem kdy videl.
Ani asus v ntb za 8k nema takovej odpad, jako tyhle lenova - bohuzel. Pokud nema externi pouvazoval bych nad jinym, nebo se na nej jel aspon nekam osobne podivat.
Co se tyka integrovany baterky, viz jak pise petr "integrovana" znamena ze ma ntb baterku schovanou pod vikem a neni externe vycvakavaci jako byla driv - ale vymenit normalne pujde. Posledni roky zaplat panbuh vyrobci umoznujou aspon snadnejsi pristup pod viko, a umoznuji aspon vymenu ssd/ram a vetsinou i baterie. Ale u kazdyho modelu doporucuju overit (youtube apod.)
Ani asus v ntb za 8k nema takovej odpad, jako tyhle lenova - bohuzel. Pokud nema externi pouvazoval bych nad jinym, nebo se na nej jel aspon nekam osobne podivat.
Co se tyka integrovany baterky, viz jak pise petr "integrovana" znamena ze ma ntb baterku schovanou pod vikem a neni externe vycvakavaci jako byla driv - ale vymenit normalne pujde. Posledni roky zaplat panbuh vyrobci umoznujou aspon snadnejsi pristup pod viko, a umoznuji aspon vymenu ssd/ram a vetsinou i baterie. Ale u kazdyho modelu doporucuju overit (youtube apod.)
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3420
-
od helpmeboys
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 20:16
-
- 19
- 3709
-
od AirCrew
01 dub 2025 18:44
-
- 6
- 3294
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 11
- 4554
-
od matty
08 říj 2024 12:23
-
-
Notebook Lenovo Y50-70 prodloužení FFC kabelu klávesnice Příloha(y)
od SGvagon » 07 led 2025 01:46 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 3137
-
od SGvagon
28 led 2025 22:19
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”