Kde? a Jake? psp koupit

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Kde? a Jake? psp koupit

Příspěvekod BRABO[*_*] » 27 čer 2008 23:19

Dobrý den
Jelikož je po vysvědčení a fotříkovi se líbilo. Tak mi řek že si můžu něco koupit do 10 tisíc. Už dlouho sem uvažoval nad koupí psp a tak mne hned napadlo že budu chtít psp. Hm ale te´d nastává problém jaké koupit a asi všem kteří si ho chtěli koupit nebo kupovali dochází přoč se ptám jaké koupit?. Důvod je ten že ho chci flashnout aby mi šli ISO hry
[DOUFAM že toto nebude považováno za warez a nebudu nějak potrestán jestli ano velice se omlouvám]
Proto pls doporučte kamené obchody s psp (vhodné pro flash). V Praze,Táboře,Benešově. Možná i nějaký e-shop na netu s kterým máte zkušenosti.
Doufám že mi někdo poradí a předem děkuji za všechny odpovědi

Reklama
ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Kde? a Jake? psp koupit

Příspěvekod ReCall » 27 čer 2008 23:31

Tuším že na ty nové verze softu už ty iso soubory nejdou. A downgrade taky ne, ale ověřit si to můžeš zkusit tady.
http://www.forumplaystation.com/viewfor ... 333f25b6a4

Osobně říkám psp nekupovat. :wink:

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BRABO[*_*] » 28 čer 2008 14:08

Dík ale toto forum znám. Problém je že kdež tam někdo založí téma ve stylu jaké psp koupit tak LOCK. A odkážou tě na rok staré téma podle mě s nepřesnýma ůdajema, ale skůsím si přečíst vše co na tom foru píšou o psp.
PS: Proč říkáš psp nekupovat?

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 čer 2008 14:13

já bych si ho taky nekoupil.je to zbytečnost. hry neskutečně drahé (nemluvím ani radši o výběru her), ale zase je to mobilní. to bych radši zainvestoval do PC. PSP je dneska jen otázkou image.díru do světa s tím neuděláš, jen zamachruješ před svými vrstevníky :smile:

PS: konzole opravdu nemusím :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BRABO[*_*] » 28 čer 2008 14:21

Hry o to mi de proto se ptam které koupit aby šlo flashnout a hrát natom ISO hry z netu [Omlouvam se za warez]. Zainvestovat do pc mam asi tři měsíce staré a zatim žádné problémi snim nemam. Takže do pc nechci nic investovat. Jo a ještě k tomu proč ho chci. Nechci ho kvůli tomu abych moch někde dělat machírka co všechno mam, ale abych si kdykoliv moch zahrát nějakou hru. Často někam jezdim tak hrát v buse nebo v autě atd.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 28 čer 2008 17:21

No já osobně nedám dopustit na Xbox 360..ale je fakt,že hry jsou drahé a jentak vypálit nepřichází v úvahu..ale pokud má člověk pěknou plasmu,počítač může jít do háje a hrací efekt,je naprosto famózní...holt je třeba to dovést k dokonalosti,protože zakoupením konzole to nekončí,ale začíná...
INFO:
http://xbox360.czechian.net/detaily_page.html

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 28 čer 2008 23:33

Kup jakékoliv PSP (bude slim), downgrade na FW1.5 (a následný UP na aktuální verzi FW) nebude problém (i kdybys pořídil verzi, na kterou ještě není patch, vyjde brzo, to se neboj), po flashnutí ti budou běhat všechny zálohy ISO a samozřejmě homebrew aplikace.
PSP je výborná věcička, jsem přítel konzolí (rád si hraju a střídám PSP, PS2 a PC, dle situace), nemusí být jenom na hry, je to kvalitní multimediální přehrávač a surfování (WiFi) je taky příjemné. :wink:

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 28 čer 2008 23:36

Tomina píše:No já osobně nedám dopustit na Xbox 360..ale je fakt,že hry jsou drahé a jentak vypálit nepřichází v úvahu..ale pokud má člověk pěknou plasmu,počítač může jít do háje a hrací efekt,je naprosto famózní...holt je třeba to dovést k dokonalosti,protože zakoupením konzole to nekončí,ale začíná...
INFO:
http://xbox360.czechian.net/detaily_page.html

No to je sice pěkné, ale XBox si nestrčíš do kapsy a nezapaříš Diablo (na PSP jedou hry z PS1, což je obrovská výhoda) cestou vlakem. :smile:
Ale jinak s tebou souhlasím, i na prvohorní PS2+plasma+EyeToy je kolikrát větší zábava než na PC. :wink:

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BRABO[*_*] » 29 čer 2008 10:21

Tak děkuji za odpovědi. Dotázal jsem se jednoho Flashera. A ten řek že mi flashne jakoukoliv verzi že dou prý všechny
fw předělat. Tak děkuji
PS: Na PS2 + LCD + Logacy of Kain defiance = to je mazec

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 29 čer 2008 11:04

taky mam PSP a vřeke doporučuju .. mám ho už 2 roky a nemlžu si stěžovat !! Všechny hry mě jdou i když mám 2 roky starej FW .. nejlepší hry které jsem na něm zatím hrál tak : Worms, Dungeon Siege, Tekken, FIFA 08 :bigups:
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

BRABO[*_*]
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod BRABO[*_*] » 29 čer 2008 11:43

Tak to si skus God of War to je prej teprve mazec.

bereline
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod bereline » 29 čer 2008 12:08

jo slyšel jsem o tom .. zkusím dík
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

• Mohlo by vás zajímat