jednou za cas mi zamrzne pc.... nejde ctrl + alt + del . Jedine co s tim muzu delat je res natvrdo. Jenze pri mem zavodnim hrani CS je toto zamrzavani nepripuste a nevim jak to resit.... Muj pc to dela odjakziva. Driv to delal vazne zridka (cca 1 do tydne), nedavno jsem to naformatoval (z jineho duvodu) a ted mi to mrze cca 2 denne. Od toho formatu nemam na pc ScanDisk, ze by to bylo tim? Pomocte prosim
/změněn nadpis
/mikel
Zamrzávání PC (vyřešeno)
PLZ POMAHEJTE FASTER! :roll:
potreboval bych pomoct co nejrychleji z duvodu meho zavodniho hrani!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenže v tomhle máš trochu smůlu, Mrkvosoft nenabízí součásti z winů samostatně, takže v tvém případě bude nutné někde zapůjčit CD winů a zkusit Přidat nebo ubrat programy. Zkus ještě zagooglit, ale ze zhruba 6000 odkazů na scandisk nebere žádný v úvahu, že někomu v systému chybí - možná by šel samostatný přetáhnout na disketě, ale jak říkáš - nemáš jej od instalace (asi zakázaný), nebudeš jej mít ani v záznamech registrů.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Strč CD do CDromky a když naběhne boot tak dej kontrolu kompatibility systému. Potom automaticky zkontrolovat systém. Mělo by to najít závady a opravit.
Ještě jedno řešení:
Dej příkaz spustit a zkopíruj do okénka toto: sfc /scannow . Pokud to bude fungovat, otevře se dialog na kontrolu chyb a obnovení. Musíš potom dát CD do mechaniky a nechej to projet. Je to ale dost nadlouho.
Ještě jedno řešení:
Dej příkaz spustit a zkopíruj do okénka toto: sfc /scannow . Pokud to bude fungovat, otevře se dialog na kontrolu chyb a obnovení. Musíš potom dát CD do mechaniky a nechej to projet. Je to ale dost nadlouho.