sestříhané AVI na videokazetu
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
sestříhané AVI na videokazetu
Mám miniDV kameru.Když chci vypálit natočené tak to v Pinnaclu stáhnu,upravím a v ConvertuXtoDVD vypálím.Ovšem to už má sníženou kvalitu.Jak bych mohl dostat to video AVI na videokazetu v plné kvalitě?Můžu to natočit přímo z kamery na videokazetu,ale tam to mám nesestříhané apod.Chtěl bych si nahrát to sestříhané,ale v AVI.Na DVD to nepůjde bylo by to hrozně veliké,ale na kazetu by to šlo.Ovšem jak?Možná je to blbý dotaz,moc tomu nerozumím.Ovšem ať jsem zatím zkoušel na DVD všelijak nikdy to nemělo kvalitu filmu který jsem pouštěl přímo z kamery do TV.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sestříhané AVI na videokazetu
AVi ( DivX , XVid) nikdy nedostaneš v plné kvalitě...V tom programu máš přeci možnost ten sestříhaný záznam zase nahrát do kamery ( na práznou kazetu) a potom z ní přehrát na VHS. Buď kvalita a velká kapacita nebo naopak..Osobně na vypálení doporučuji DVD ( MPEG-2), cena těchto médií je dost nízká..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak to jsem si nevšiml,že by to šlo nahrát zpět do kamery
Pokud jde o to DVd o cenu mi nejde,taky jsem psal,že to nahrávám ,jen,že když to převedu na DVD je to znatelně horší.

Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím , že je to nejlepší formát co se týká kvalita a kapacity( DVD PAL). Jsou v tom všechny filmy , mimo HDTV..
Ale musíš to natáhnout do PC v nekomprimovaném .avi a po sestříhání vyrenderovat do MPEG-2.
Ale musíš to natáhnout do PC v nekomprimovaném .avi a po sestříhání vyrenderovat do MPEG-2.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V Pinnacle Studiu je přímo volba Export-DVkamera.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”