Zdravičko chcel by som sa opýtať či je dobrá volba Noctua NH-U12S redux k i7 10700f či to uchladí ma niekto skusenosti stymto chladičom? a čo znamená to redux ? to je to že sa automaticky upravuju ventilatory podla potreby vykonu? Dakujem za odpoved.
Rozmyšlal som nad Be quiet! DARK ROCK 4 ale to je proste velké hebedo Noctua je ale kvalitná značka že? Noctua NH-U12S chromax.black potom tu je ešte tento krasavec ale podla recenzí to neuchladi i5 13th gen ževraj Noctua NH-U12S redux uchladí 7 5800x3d. dik za odpoved. popripade nejaky iny typ ktorý by som mal kupiť xd
Muzes tam dat i vodni chlazeni, se vsemi riziky co k tomu patri, tzn riziko selhani cerpadla, vyteceni chladici kapaliny a akceptovani neustaleho hluku cerpadla.
Kúpil som nakoniec Noctua NH-U12S redux+jeden ventilator navyše dual teda nakoniec a z 86/87/90C mám 63/66/69 D15 ani Rock 4 by sa mi tam nezmestili xd
Problém že mají jen jeden jack.
Takže asi jediná možnost jak sprovoznit mikrofon i sluchátka je koupení rozbočovače?
Zítra jdu do datartu.
Můžu buď poslouchat nebo mluvit.
Ale ten co mě poslouchá no fakt to zní hrozně fakt dutě tiše s takovým...
Poslední příspěvek
Hele koupil jsem funguje a když jsou černé ty konektory mají vždy značku buď bílou nebo jako výstupek to nemusím špatně rozeznatelné.
Mám barevné a jedu. Díky.
Ahoj,
uvažuju o koupi Ryzenu 7 8700G, zatím bez dedikované grafiky. Řeším, jestli stačí box chladič, nebo má smysl rovnou koupit lepší (kvůli hluku a teplotám). Taktovat neplánuju.
Díky za názory!
Poslední příspěvek
Zbytečné duplicitní téma, řeš v původním tématu i se sestavou: