PC do 1000€ bez OS
Re: PC do 1000€ bez OS
Jaky je problem vlastne s tym vodným chladením ? Nakolko vidim ze mas rovnaký cpu a mas tam vodné chladenie tak preco mne to neodporucas? Chapem ze to nema taku životnosť a asi aj výkonnosť u väčšiny ale nakolko by som chcel nieco aj vizuálne dobre tak by som siel do toho risku ze to nebude fungovat väčne.. hlavne aby to chladilo dostatočne… nemusi to byť ani ten co som vybral ja za 200€ ak je nieco lacnejsie účinne rovnako tak sem s tym
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak pokud preferuješ vzhled a ne smyslnou vyváženost a funkčnost, tak si tam můžeš naházet co chceš. Je to přece každého volba 

Člověk se pořád učí.
Scorpi píše:Jaky je problem vlastne s tym vodným chladením ? Nakolko vidim ze mas rovnaký cpu a mas tam vodné chladenie tak preco mne to neodporucas?
Mám tam vodní chlazení, protože jsem ho přenesl ze staršího podstatně více topícího procesoru, kdybych to stavěl celé "načisto", tak se tím nezatěžuju a dám tam vzduchovou dvojvěž do 1500 korun. Pokud na tom vodním chlazení trváš, tak zrovna Arctic je docela dobrá volba - typicky patří mezi levnější a zároveň nejvýkonnější + dává na ty chladiče 6 let záruku. Videorecenze - https://www.youtube.com/watch?v=i37TQdarHHY.
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D + Arctic Liquid Freezer II 240 | MB: MSI MPG X670E CARBON WIFI | RAM: Kingston Fury Beast Black 64GB (2x32GB) DDR5 6000 CL36 | GPU: Sapphire Nitro+ Radeon RX 6800 XT SE | SSD Kingston SSD KC3000 2TB + WD Black SN750 500GB + WD Blue SN550 1TB + WD Green 3D SATA 1TB | PSU: Seasonic Focus GX 750W | Case: Lian-Li Lancool 216 ARGB
Mam este otazku ohladom ventilátorov.. ak použijem skrinku ktorú som vybral tak by z toho vodného chladenia boli 3 na bocnici vedla dosky a tri by som dal dole… tieto vsetky by vzduch ťahali z vonku dnu ak tomu dobre rozumiem a este dozadu by som potreboval ventilátor alebo dva ktore by vzduch zase ťahali z dnu skrinky von ? Ktore to su ? Su to tie reverzne ventilátory ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4623
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”