No tak tohle se ti objeví, pokud máš nainstalované záplaty SP2 atd. Takže zkus tu druhou možnost.
Dej příkaz spustit a zkopíruj do okénka toto: sfc /scannow . Otevře se dialog na kontrolu chyb a obnovení. Musíš dát CD do mechaniky a nechej to projet. Je to ale dost nadlouho.
Zamrzávání PC (vyřešeno)
that's my story
reknu ti cely svuj pribeh..... zhruba pred dvema lety jsem dostal vybaveni (pc , net) na kterem se da hrat... zhruba rok a pul jsem hral bez problemu. Az posledni pul rok to zacalo... zacal mi zadrhavat net.. proste uprostred mapy se sekl. Minutku jsem pockal a bylo to zase v poho. Jenze toto vypadavani bylo pro zavodni hrani nepripustne. Neak jsem to zanedbaval ze to prestane samo. Ale opak byl pravdou. Ze zadrhavani se stalo padani. Ted mi proste co cca 20 min v Counter striku spadne net. Byl jsem zoufaly.. Zacal jsem preinstalovanim CS. Nic... Tak jsem si nechal procistit cely komp vsemy moznymi anti viry a spywary. Sice jsem vycistil ale porad padalo... tak jsem si rekl , ze to je neaky error v kompu a ze format pc to resi. Neumel jsem to(jeste ted to neumim) tak jsem si rekl ze si nekoho pozvu. Porad jsem to neak odkladal. Az nedavno kdy uz jsem se topil v depresich z toho zasraneho pc a tak jsem vyhrabal cd s windowsem a pustil se do toho. Hned jsem zjistil ze to nedavam. Tak jsem si pozval kamose, ktery jak uz ted vim se v tom nevyzna o nic vic nez ja. Mysleli jsme si ze jsme to naformatovali ale pravda byla jina. Jen jsme nainstalovali starou verzi s cd pres tu novou. Problemy se nevyresili. Tak jsem zil asi dalsi dva tydny totalne nasrany 24hod denne. Potom jsem pozval dalsiho kamose a ten to naformatoval jak se slusi a patri. Jenze? Jenze nepomohlo..... takze problem neni u me.. ale u providera. Tak ho bombarduju asi dva tydny ale jedine co mi k tomu rika je , ze se na to podiva a zavola. Hovno dela. Musim mu volat. Az ted ve ctvtek mi rekl ze mi changne router. V patek se neozval. Vcera mel vypnuty mob. A k tomu po tom formatu to zamrzava. Pokud to do tydne nebudu mit spravene tak ten pocitac povecerim. Tolika lidem jsem psal. Tolik lidi mi davalo rady , tolik tech rad jsem zrealizoval.. nic nepomohlo. Tolikrat jsem byl nateseny a strasne se tesil ze uz to nebude padat.Ale vzdy spadlo. Uz se ve me nenachazi ani spetka nadeje. Ale nevzdam se! btw normalne bych se te optal o radu (ohledne toho padani) ale neudelam to. Protoze by si mi neco poradil ja bych to udelal a spadlo by. Dalsi sklamani bych uz neprezil. Proste doufam v to, ze mi vymeni ten router vse bude v poho. Ani neuvazuju nad tim pokud ne. To by se dely strasne veci.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je na mašli. Takže už ti žádnou radu nedám, jen jednu. Pokud by ti měnil ten router, tak raději přeformátuj disk a nahoď nové wokna, protože by se taky mohlo stát, že by tvé (jak vidím ořezané) wokna nemusela nový hardware vůbec najít. Nainstaluj firewall a antivir, a až potom teprve se připoj a postahuj záplaty. Nevím přes koho jedeš na net, ale to vypadá, že ihned po připojení nasáváš viry. Pokud to uděláš obráceně (první net a potom firewall) jednak bys měl problémy s nastavením firewallu a jednak už by ničemu nezabránil.
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě že vše můžeš instalovat až po naformátování. Jestli máš CD winů i cd s SP2 tak první nainstaluj je. Jestli nemáš SP2, tak po instalaci winů se první připoj na Windows Update, stáhni SP2 a nainstaluj, Potom okamžitě antivir, antispyware a firewall. Jestli myslíš, že už tam máš ten Windowsácký, tak ten je dobrý tak na..... Ale pro první připojení, než budeš mít třeba Kerio a nevlezeš hned někam do pochybných stránek, by to mohlo stačit. Pokud budeš muset někam jít, tak si raději nahoď Firefox, nebo Operu.
Já mám pro tyhle věci už nachystané CDčko, na kterém jsou všechny programy potřebné pro instalaci vypálené, a nemusím stahovat nic, dokud není instalace všeho v kompu ukončena. Potom už jen bezpečně aktualizuju.
Já mám pro tyhle věci už nachystané CDčko, na kterém jsou všechny programy potřebné pro instalaci vypálené, a nemusím stahovat nic, dokud není instalace všeho v kompu ukončena. Potom už jen bezpečně aktualizuju.
Dobry den,
muze byt problem i v samotnem routeru. Kontrola spoje na Rybnicku vykazuje
linku bez ztrat a bez vypadku. Nyni OpavaNet a.s. ma velice dobre zkusenosti
s ZYXEL SOHO routerem, ktery Vam muzeme vymenit.
Tohle mi odpovedel. Jaky nazor na to mas ty? myslis ze samotny router muze byt pricinou toho padani? Myslis ze vymena by mohla pomoct?
muze byt problem i v samotnem routeru. Kontrola spoje na Rybnicku vykazuje
linku bez ztrat a bez vypadku. Nyni OpavaNet a.s. ma velice dobre zkusenosti
s ZYXEL SOHO routerem, ktery Vam muzeme vymenit.
Tohle mi odpovedel. Jaky nazor na to mas ty? myslis ze samotny router muze byt pricinou toho padani? Myslis ze vymena by mohla pomoct?