restarty Vyřešeno
Re: restarty
tak vsechny viry, ktere vyhazuji podle microsoftu chybu STOP 0x50 jsem zkousel najit, ale ani jeden podle vseho v PC nemam. Memtest zadnou chybu pameti nenasel... Zjistil jsem, ze tuto chybu zpusobuje i kdyz skanuju comp programem adaware a i kdyz prohledavam registry prikazem najit v programu regedit a take kdyz chci cistit registry programem regcleaner... Log jsem dal sem do sekce logy, ale jaksi mi na nej jeste nikdo nic nerekl...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Spusť kontrolu disků s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak kontrola disků nepomohla, nenaslo to zadnou chybu a problem pretrvava...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř disky utilitou od jejich výrobce. Jiné nástroje nemusí závadu objevit.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tak ani diagnostika od vyrobce nenasla problem...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus jiný zdroj. BTW co máš za značku?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se na teploty třeba do BIOSu (nebo použij program SpeedFan najdeš jej třeba na Slunečnici, či na Stahuj) a na teplotu grafické karty třeba v jejím ovladači. Může to též dělat přehřívání procesoru, grafické karty, nebo i disku. Nechal jsi ten Memtest na kontrolu paměti běžet alespoň 1 hod.?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
WDC WD800JB-00ETA0 to je muj hadr... zkusim jeste ty teploty.. memtest bezel asi 3 a pul hodiny...
tak speedfan mi ukazuje 2 ohnicky
56 a 55 C, a je to asi u grafiky...

Ahoj, tak jsem komp vycistil se zamerenim na prach a vetraky.. Nepomohlo.. Jo a jeste, kdyz sknuju komp adawarem tak se to sekne na scaning registry a current object na preparing GUID scaning.. nevim jestli to neco napovi..
tak uz jsem to vyresil problem byl v chybnem klici HKEY_USERS/S-1-5-20/Software/Netscape/Netscape Navigator/Viewers v registrech wondows... smazl jsem to a je to OK, diky vsem za pomoc...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2200
-
od Villentretenmerth
Zobrazit poslední příspěvek
10 led 2025 19:53