spínače Huano white Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

BeznyFrantaUzivatel
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

spínače Huano white  Vyřešeno

Příspěvekod BeznyFrantaUzivatel » 06 srp 2025 09:23

Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):

Klávesnice má lineární spínače Huano white. Jsem si vědom, že Huano patří k nejlevnějším výrobcům na trhu, ale nejsem příliš náročný uživatel, tak mi nevadí nějaké drobné "viklání" jako u membránové klávesnice. Chtěl jsem se však zeptat, jestli je u lineárních spínačů běžné, že klávesu nemusím zmáčknout celou až dolů, ale už v cca polovině zaregistruje napsaný znak? Nebo se to týká pouze těchto levnějších spínačů? Ptám se kvůli tomu, že jsem mechanickou klávesnici nikdy předtím v ruce nedržel a mám možnost ji ještě vrátit, tak jestli se takhle mechanické klávesnice s lineárními spínači chovají normálně a jedná se pouze o nezvyk z psaní na membránové klávesnici.

Jedná se o klávesnici Trust GXT 871.

BFU

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: spínače Huano white

Příspěvekod petr22 » 06 srp 2025 10:23

Trust vyrabi to nejlacinejsi na trhu, tedy lze ocekavat ve vyrobku znacky Trus ty nejlacinejsi linearni spinace.

Mezi jejich vlastnosti patri registrace stisku drive, nez ve spodni poloze.

Kvalitni znackove mechanicke klavesnice tuto vlastnosst nemaji.

BeznyFrantaUzivatel
nováček
Stav:

Re: spínače Huano white

Příspěvekod BeznyFrantaUzivatel » 06 srp 2025 12:21

Oka, měl jsem očekávat, že u kovové mechanické klávesnice za 999 kč se muselo někde ušetřit.

EDIT:
Nakonec jsem se místo řešení levných Huano white spínačů na levné mechanické klávesnici rozhodl vybrat klávesnici s jinými spínači.
pokračuji zde: viewtopic.php?f=40&t=229638&p=1792667#p1792667

petr22: Díky za odpověď, pomohla mi rozhodnout se.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”