ahoj
mám dotaz.Nepochopil jsem to s předinstalací a aktivací sp1 na vistu.Microsoft píše na http://download.microsoft.com/download/ ... lnotes.htm
o nákých:
Před instalací aktualizace Windows Vista Service Pack 1
Pokud nainstalujete systém Windows Vista a potom aktualizaci SP1, aniž byste systém Windows Vista předtím aktivovali, nebude pravděpodobně možné aktualizaci Service Pack odinstalovat.Aktivujte systém Windows Vista před instalací aktualizace SP1 nebo aktivujte aktualizaci SP1 před odinstalací aktualizace Service Pack.
obávám se,že jsem to nepochopil.Děkuji
sp1 pro vistu
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: sp1 pro vistu
Co na tom nechápeš? Pokud nainstaluješ Vistu, aktivuješ a poté doinstaluješ SP1, půjde (SP1) odinstalovat. Pokud nainstaluješ Vistu, neaktivuješ ji a přiinstaluješ SP1, aktivuješ, nepůjde ti SP1 pravděpodobně odinstalovat.
no nepochopil jsem co to znamená aktivovat vistu.Mám jí přes půl roku ale nevím zdali je aktivovaná nebo ne.Jak to poznám?Děkuji a omlouvám se za svoje zásadní neznalosti
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš Vistu aktivovanou poznáš v Ovladací panely - Systém a ůdržba - Systém a sjedeš dolu tam je jestli je vista aktivovaná, ale říkáš že ji máš už půl roku tak asi aktivovaná bude nebo ji máš nelegálně.
Asus K55VJ
děkuji mám to
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”