Tak jsem si stáhnul afterburner.
GPU - 80-90% vytíženost při hraní.
CPU - nejvíce vytížené CPU 1 - 70% (občas ale), jinak CPU celkově průměr 35%.
Takže pravděpodobně CPU bottleneck?
Návrhy na nové komponenty - Intel x AMD
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Návrhy na nové komponenty - Intel x AMD
Už tu máš několikrát napsáno, že to brzdí ta stará šunka GPU.
Člověk se pořád učí.
Je ti jasne ze stavajici cpu ma aapon v benchmarku 25k a ze vybiras cpu se stejnym vykonem nebo 30k. Ac se v realnych situacichblisi, tak cim se chces ridit.
Hlavne to dneska pocita gpu a cpu tomu asistuje. To co mas musi s rozumnou gpu slapat slusne i ve fhd.
Nevim co ziskas tim ze vymenis desku, ram a pripadne case, dostanes cca to same co mas a prdnes tam tu jubilejni gpu.
Hlavne to dneska pocita gpu a cpu tomu asistuje. To co mas musi s rozumnou gpu slapat slusne i ve fhd.
Nevim co ziskas tim ze vymenis desku, ram a pripadne case, dostanes cca to same co mas a prdnes tam tu jubilejni gpu.
Thinkpad T540p, i7-4810MQ, 16 GB RAM, 240 GB SSD, 15,6", 1920 x 1080, bedny Yamaha hs8, zvukovka Audinst HUD-mx2, ekvalizer Shiit Loki
Ta procenta zde nemá smysl studovat. Grafika je mainstream z roku 2016 a procesor o několik generací novější - tam už není kde brát. Jestli se neukazuje plné zatížení GPU, tak to rozhodně není vina nedostatečného výkonu procesoru, ale spíš nastavení nebo enginu.
Dobře teda kluci, beru si to k srdci.
Kterou grafiku tedy pořídit?
Ve finále je mi jedno zda NV nebo AMD.
Kterou grafiku tedy pořídit?
Ve finále je mi jedno zda NV nebo AMD.
Já mám totiž pořád tohle v hlavě -
CS2 je CPU intensive a záleží na výkonu na jedno jádro.
GPU je vytížená občas na 90%, tedy, že procesor nestíhá zasílat a grafika se nedá použít celá.
Proto právě pořád říkám procesor, procesor, protože odjakživa ta hra byla hladová po single core.
Ale je pravda, že grafika je potřeba vyměnit.
CS2 je CPU intensive a záleží na výkonu na jedno jádro.
GPU je vytížená občas na 90%, tedy, že procesor nestíhá zasílat a grafika se nedá použít celá.
Proto právě pořád říkám procesor, procesor, protože odjakživa ta hra byla hladová po single core.
Ale je pravda, že grafika je potřeba vyměnit.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek