Nesmyslná odinstalace Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nesmyslná odinstalace Vyřešeno
Ahoj, mám hru rainbow six vegas 2, hru jsem si nainstaloval ovšem ke konci instalace mi firewall ukazoval aktivitu, že se chce připojit punkbuster. Jsem odpůrce tohoto programu, tak jsem mu to zakázal - tím se instalace sekla. Hra sice šla spustit ale hned při prvním loadingu mapy se sekla. Tak jsem hru odinstaloval. A tady nastává problém. Odinstalátor napíše že je vše OK, ale u autorunu je pořád zvýrazněné hrát hru - samozřejmě to nejde - a pokud se pokusím dát nainstalovat tak to opět spustí jen odinstalátor. Složku s hrou to odstranilo. Po promazání registrů ccleanerem nic, po použití regseekru aspoň nejde zvolit položku hrát v autorunu. Ať dám odinstalací kolik chci nenainstaluju to znovu. Vím že by pomohl reinstall win, ale do toho se mi nechce. Díky za návrhy.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nesmyslná odinstalace
Zkus stáhnout a spustit Windows Installer CleanUp Utility, měl jsem podobný problém s AoE (po odinstalaci a následném pokusu hru znova instalovat na mě vyskakovala pouze volba "uninstall"), tento prográmek (od Microsoftu) problém vyřešil.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Bohužel se mi neukáže jako nainstalovaný programv tom Windows Installer CleanUp Utility pouze v přidat/odebrat programy, nevím proč. Tam se mi neukázal takže nemůže být odinstalován tímto způsobem, ale i tak díky.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
Nejrychlejší by bylo odstranit záznamy v registrech manuálně. Spustit-regedit- CTRl+F a hledat vše co s tím souvisí.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jo díky moc, opravdu pomohlo se pořádně prošťourat v registrech - programy jsou sice příjemnější ale někdy nic jiného nezbyde. Ještě jednou díky.
-
- Pohlaví:
Za málo, ale označ to jako vyřešené, viz můj podpis.