Stříhání TS (transport stream)
Stříhání TS (transport stream)
Prosím nevíte o nějakém rozumném nástroji na střih??? NEEE převod jenom střih. Děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stříhání TS (transport stream)
To Těžko, jak chceš střihat i data?Pokud chceš stříhat audio a video tak to musíš vyextrahovat z TS.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
jaro3 píše:To Těžko, jak chceš střihat i data?Pokud chceš stříhat audio a video tak to musíš vyextrahovat z TS.
Mam nahravku filmu z digitalniho satelitu. "Neco.ts" Tak jsem myslel ze to pujde strihat.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím , taky používám, a některé mám i v MPEG-4 AVC (H.264)-HDTV.A ten se nahrává do MPEG-4.ts.Je jen pár přehrávačů, které to zvládnou.Používám Total Video Convertor pro převod z .ts do .mpeg..Samotné titulky vyextrahovat nejdou-je na to jiný program, ale je tam potíž s jasem a barvou.Pak se to dá sestříhat a vypálit na DVD, vypalovačku Blu-ray bohužel nevlastním.Pokud to je SD a ne HD, tak příště nahrávat raději do Video/Audio PS (*.mpg).Je zbytečný nahrávat celý stream (EPG, TXT, all audio Pids,ECM, EMM,CAT).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!