Mam acer 3100winXP SP3 MSIE8beta.. vsecko bezelo bez problemu az do dneska kdy se dnes uz ponekolikate objevila hlaska "probíha vypnuti systemu..." a ze to vyvolal NT AUTORITY/SYSTEM.
Zpráva: System windows musi byt restartovan, protoze sluzba vzdalene volani procedur (RPC) byla neocekavane ukoncena.
Ta sluzba nejde nejak nasatvit ani omezit protoze je na ni zavislich vice veci.
Format je moc jednoduche reseni. poradte prosim jestli mate zkusenost..
Restartování PC
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Restartování PC
Když chceš odvolat vypnutí ,tak dej start-spustit a napiš shutdown -a .
Jinak nevím.

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemáš náhodou v PC nezvaného hosta? - kontrola antivirem atd.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
navod proti vypnuti urcite testnu ale s tim se neda vydrzet moc dlouho...
a na vir jsem si
pocihnul esetem a kasperskym a taky nic .. typnul bych to vazne na tu systemovou chybu ale fakt nevim co to muze byt...
odpoved microsoftu na muji otazku co s tim mi odpovedela otazkou zda je to oem soft ... jsem dopovedel ze ano - nic jineho nezbyva - a tak mi rekla ze se mam obratit na firmu ktera mi to nainstalovala, protoze k tomu podporu neposkytojou. s toho vypliva ze se mam obratit sam na sebe..
ale vsiml jsem si ze muj prohlize udalosti - system je plnej chyb napr
Generate Activation Context pro C:\Program Files\IncrediMail\bin\MFC80U.DLL se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Operace byla dokončena úspěšně.
nebo
Resolve Partial Assembly pro Microsoft.VC80.MFCLOC se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Sestavení určené odkazem není v systému nainstalováno.
a na vir jsem si

odpoved microsoftu na muji otazku co s tim mi odpovedela otazkou zda je to oem soft ... jsem dopovedel ze ano - nic jineho nezbyva - a tak mi rekla ze se mam obratit na firmu ktera mi to nainstalovala, protoze k tomu podporu neposkytojou. s toho vypliva ze se mam obratit sam na sebe..
ale vsiml jsem si ze muj prohlize udalosti - system je plnej chyb napr
Generate Activation Context pro C:\Program Files\IncrediMail\bin\MFC80U.DLL se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Operace byla dokončena úspěšně.
nebo
Resolve Partial Assembly pro Microsoft.VC80.MFCLOC se nezdařila. Referenční chybová zpráva: Sestavení určené odkazem není v systému nainstalováno.
Mám od dnešního rána stejný problém,vypnutí notebooku do jedne minut,take nevím co stím
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1722
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 15:23