Janek píše:Omlouvám se že vstupuju do diskuze chtěl jsem nahodit podobné téma ,mě se zase stává poslední dobou na dvd že vypálím film třeba stažený nebo kopií s jineho dvd vypálím ho normálně ale v přehrávači se seká a po novem vložení mnou udělané kopie třeba shrink vyhodí tu samou hlášku ,chyba dat (cyklická redutantní kontrola) používal jsem dvd sony ted skouším tdk měl jsem mechaniku lg ted jsem ji vyměnil za sony nec a dělá to stéjně samozřejmě ne u všech ale dost už jsem na prášky skoušel jsem i verbatiiny ale ty mechanika kolikrát nechtěla proto jsem dělal na ty které vzala,když jsem napsal že film který jsem stáhnul se seká že má chyby tak mě většina lidí napsala že jim to nedělá tak nevím co může být v nepořádku něco to přece musí dělat pokud to udělá v různých programech tak kde je zakopaný pes to opravdu nesmím nic na pc dělat když vypaluju to se mě nezdá nemám zas tak slabý počítač aby tohle nezvládal a rychlost mám stále nastavenou na 4 takže nijak nespěchám umíte někdo zajít do nějakých podrobností co to může spůsobovat už nevím co mám vyměnit ,nemůže to dělat třeba čtecí mechanika že by blbě přečetla data ......
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti