Nova grafika nejde monitor HELP Vyřešeno
Nova grafika nejde monitor HELP
Caute mam novu graficku kartu NX880gGTS presnejsie T2D320E, dal som ju teda do pc zapol najprv vsetko islo ale po nacitavani win sa monitor proste vipne komp bezi ale monitor nejde...ale ked spustim pocitac v nudzovom rezime tak monitor ide...predtym som mal iba integrovanu grafiku...vyzera to asi dajak takto len mne pri tom logu windowsu nerobi hentake blbosti ako na tom videu http://cz.youtube.com/watch?v=1zQulub638w help pls
Re: Nova grafika nejde monitor HELP
Vypni integrovanou grafiku v BIOSU
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladače ke grafické kartě jsi instaloval z CD dodaného s GK, nebo jiné? Není náhodou správný název GK NX8800GTS? A nezapomenul jsi připojit i napájení karty?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Doufám,že jsi k nové grafice počítal taky s adekvátním zdrojem.K téhle je potřeba alspoň 450W kvalitní zdroj.Pokud ho nemáš,tak i to může dělat problémy.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
nie napajanie karty je tam zdroj je ok grafika potrebuje min. 400w a jj je to NX8800gts zle som to napisal, ale v biose som integrovanu kartu nevipol dakto mi povedal zeto netreba a ked som hladal daco take ani som to tam nenasiel :(
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ačkoliv mi slovenština nedělala nikdy potíže, Tobě dost dobře nerozumím. Je GK připojena i kabelem na zdroj a na jaký zdroj (značka a W)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prohledej BIOS a integrovanou grafiku vypni.
musíš zapojit napájení gk co to tak čtu tak tam máš nie napájení gk a to pro mě znamená že to nemáš zapojený a taky napiš značku zdroje a watáž
btw: int. grafika se vypne automaticky
btw: int. grafika se vypne automaticky
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mého dešifrování má přídavné napájení zapnuto. Já, když jsem opomněl zapojit přídavné napájení (8800GTS), PC vůbec nenabootoval a ozývalo se pískání.
Zdrojem by to být mohlo.
Zdrojem by to být mohlo.
grafika má 2 výstupy, takže přehoď kabel do druhého výstupu nebo v nouzovém režimu nastav správný výstup pro monitor
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
V nouzovým režimu odinstaluj ovladače od integrované grafiky. Restartuj, a systém by ti měl normálně najet s příšerným zobrazením, rozlišením a kvalitou barev. Toho se jednoduše zbavíš tak, že nainstaluješ ovladače k té nové GK z CD, co si k tomu dostal.
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
nj chalani to bude asi tym zdrojom...a ked nie nim tak tym driverom na integrovanu grafiku alebo preto ze som ju nevipol v biose ja poskusam este daco s tymi drivermi a biosom a ked to nepomoze pojdem na novy zdroj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10955
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41