U aktualizací mám nastaveno "stahovat aktualizace automaticky, ale čas instalace zvolím ručně". Někdy se mně v liště objeví žlutý štít, který si otevřu, vyberu si možnost vlastní a potom aktualizace, které chci stáhnout. S tímto jsem spokojen.
Někdy se v liště žlutý štít neobjeví, ale při vypínání se v tlačítku vypnout objeví štít, kde se píše, že se instalace při vypnutí stáhnou a nainstalují. Toto se mi vůbec nelíbí, protože někdy počítač vypnou děti a může se mi nainstalovat i to co nechci.
Teď mám další problém. Dnes mně byla nabídnuta jedna aktualizace KB958644. Tu jsem si stáhl, nainstaloval a PC restartoval. V ovládacích panelech - přidat programy je zaznamenáno, že je nainstalovaná.
Asi po hodině se žlutý štít objevil znovu a pořád vyskakuje okno s hláškou " aktualizace PC je téměř dokončena, ale projeví se až po restartování PC". Ale já jsem to již předtím restartoval.
aktualizace systému Windows XP Vyřešeno
Re: aktualizace systému Windows XP
Já považuji za pohodlnější než tvoji variantu („stahovat aktualizace automaticky, ale čas instalace zvolím ručně“) tuto:
Oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat – jakmile je k dispozici nějaká aktualizace, objeví se žlutý štít s otázkou (po kliknutí), jestli si přeju tyto aktualizace stáhnout (mám i na výběr, kterou ano a kterou ne). Poté, co jsou staženy, musím stejným způsobem odsouhlasit jejich instalaci.
Takhle mám systém aktuální a zároveň mám nad aktualizacemi kontrolu.
---
S tou neustále vyskakující hláškou ale nevím.
Oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat – jakmile je k dispozici nějaká aktualizace, objeví se žlutý štít s otázkou (po kliknutí), jestli si přeju tyto aktualizace stáhnout (mám i na výběr, kterou ano a kterou ne). Poté, co jsou staženy, musím stejným způsobem odsouhlasit jejich instalaci.
Takhle mám systém aktuální a zároveň mám nad aktualizacemi kontrolu.
---
S tou neustále vyskakující hláškou ale nevím.
Dal jsem obnovení systému na den před instalací KB958644. Tato aktualizace se tímto odinstalovala.
Dal jsem na tvou radu a dal tvoji variantu : Oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat
Restartoval jsem PC a čekal jsem, že se mi nabídne žlutý štít s nabídkou té aktualizace KB958644. On se mi sice v liště nabídl, ale když jsem na něj klikl, tak zmizel. To se mi ake někdy stávalo i předtím.
Jinak, ale děkuji za tip, aspoň se doufám vyvaruji té instalace při vypínaní PC.
Dal jsem na tvou radu a dal tvoji variantu : Oznamovat, ale aktualizace nestahovat ani neinstalovat
Restartoval jsem PC a čekal jsem, že se mi nabídne žlutý štít s nabídkou té aktualizace KB958644. On se mi sice v liště nabídl, ale když jsem na něj klikl, tak zmizel. To se mi ake někdy stávalo i předtím.
Jinak, ale děkuji za tip, aspoň se doufám vyvaruji té instalace při vypínaní PC.
Prima, takže jestli považuješ za vyřešeno, označ, prosím, příspěvek jako vyřešený (já jako mod-junior v téhle sekci za tebe nemohu).
Před hodinou jsem zapnul PC. Po chvilce se objevil žlutý štít s nabídkou stažení instalace. To jsem odsouhlasil. Žlutý štít zmizel, ale ani po hodině se mně nenabídla instalace.
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně tohle to řeším taky.. Jsem vždycky nucen vypnout PC a pak se aktualizace nainstalujou, nevíte si s tím někdo rady? Díky
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10064
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 úno 2025 17:21
-
-
- 4
- 3258
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 6
- 7888
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 2792
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3896
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”