nedetekování klávesnice a myši
nedetekování klávesnice a myši
Dobrý den, dnes ráno jsem chtěl přeinstalovat ovladače grafické karty.Odinstaloval jsem všechny ovladače od nVidie a dal restart.Po tomto úkonu počítač nedetekuje klávesnici a myš od momentu, kdy se objeví přihlašovací obrazovka.Zkoušel jsem zapojit myš přes PS2 i USB, ale ani jedno nefunguje.Prosím, poraďte mi, jak to nahodím.Díky.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nedetekování klávesnice a myši
Ani v nouzovém režimu?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mačkej na klávesnici po zapnutí pc klávesu F8, pokud to půjde tak dej nouzový režim, pak zmáčkni NE, a obnov stav pc třeba o den zpět. Pokud nebude klávesnice reagovat na nic, tak zkus jinou, třeba jen samotnou bez myši. Ještě blbý dotaz není klávesnice náhodou bezdrátová a má funkční baterky?
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
nefunguje nic ani myš přes ps2.Funguje to do tý doby než se to přihlásí.
no takže do nouzáku se dostaneš jestli tomu dobře rozumím. Tak dej obnovit zpět systém.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
Do nouzáku se dostanu, ale ne do windowsu.Když dám obnovit poslední funkční konfiguraci, tak se nic nestane.
Spíš by mne zajímalo, jak nainstalovat ovladače bez toho, abych se dostal do winu.
je to celý divný, psal jsi že se to stalo po odinstalování grafiky, tak zkus spustit pc v pouze v režimu vga, pokud to nevyjde tak asi přeinstall a to je nemilé, zkontroluj ještě grafiku, zkus ji vyndat a zandat do slotu.
To jsem zkoušel taky.Já fakt nevím, čím to je, v tý nabídce po stisknutí F8 to normálně funguje a pak už ne.Já hlavně nevím, na co všechno ty ovladače od nVidie byly.Byl tam i Ethernet a tak.Nešlo by to tak, že si je stáhnu a pak to tam nějak nainstaluju a třeba se to chytne.Grafiku ze slotu vyndavat nechci, nikdy jsem se v kompu nehrabal.Přeinstalaci nevím jakou myslíš jestli grafiky nebo XP.To druhý nemůžu, neboť brácha tam má seminárky do školy.
Grafický ovladače by s tímhle neměly mít nic společného, zkusil jsi jinou klávesnici? Nebo pc zapojit úplně bez myši a klávesnice a klávesnici třeba připojit až ve windows? Zkontroluj taky když vypojíš klávesnici konektor, jestli tam všech 5 nožiček je v pořádku, jestli nemáš třeba 2 ohlý k sobě.
Ještě 1 věc, když dáš nouzový režim, tak se Ti ukáže účet který používáš (nebo popřípadě víc účtů) a taky se objeví účet Administrator, přihlaš se pod Administratora, jestli to bude to samé nebo to bude fungovat.
Já se do windows vůbec nedostanu, protože v tý nabídce při výběru účtu už to nefunguje.Ani stav nouze s MS-DOS nešel.Zkoušel jsem to zapojit až když se objeví ta nabídka, ale je to stejné.Myš jsem zkoušel zapojit přes USB i PS2, ale obojí neúspěšně.Myš sice svítí, takže porty jsou snad v pořádku, ale neraguje.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1464
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41