Zdravím, chcu sa optat jestli mě pojede GTA 4 na mém PC. Je to asi zbytečná otázka ale za optání nic nedám. I kdyby na minimální detajly to je jedno. CoD4, CoD5, Fallout3 rozjedu na nejvyší uplně v pohodě ale u GTA 4 to nevím.
Procesor: AMD Athlon 64 3200+
RAM: DDR1 1536 MB - 200 MHz
Grafárna: Asus X1600 Series - 256 MB
Windows XP SP2 - SP 2 mám kvůli blbostem co mi vyskakují s SP 3 - aj tak sem s SP2 spokojený takže aj tak neměním!!!
GTA 4 - pojede mi to? Vyřešeno
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA 4 - pojede mi to?
...Ale,šak ti řekne kdo už hraje a jak mu to jede.Tady máš ochutnávku http://games.tiscali.cz/reviews/gtaivpc/index.asp
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S tou grafikou těžko.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
¨SP 3 je nuté a ta grafika, to teda moc nevidím
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
gta4 počítá fyziku takže záhul na cpu takže s tvým upřímě můžeš jít do kytek a za druhé využímá mega moc grafické paměti na textury takže 256MB taky žádná sláva, jo a celkově ten výkon není dostačující ale na low a 800x600 to rozjedeš
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím.Je možné , že rozjedeš COD5,COD4 atd. Ale jde o to , že to jsou optimalizované hry.
A sprominutím zdá se mi , že pc verzi hodně uspěchali ona samotná konverze z xboxu/ps3 taky nějaký čas zabere.
(Hlavně , že se vychloubali že mají jednu z nej zabezpečění ae to je tak vše).
Jinak myslim , že se vším úplně na low by ti to mohlo jet. ( ae musíš mít buhužel sp3)
A sprominutím zdá se mi , že pc verzi hodně uspěchali ona samotná konverze z xboxu/ps3 taky nějaký čas zabere.
(Hlavně , že se vychloubali že mají jednu z nej zabezpečění ae to je tak vše).
Jinak myslim , že se vším úplně na low by ti to mohlo jet. ( ae musíš mít buhužel sp3)
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
já bych to tak strašně neviděl proč nikdo neřval tak hrozně když vyšlo crysis, prostě je to hra co počítá s novým pc
více http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=44
více http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=44
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jáááá chci Xbox 

Tomina píše:jáááá chci Xbox
si ho kup ...

arcade se da sehnat za 4200kc (coz je jen pametovka,ovladac,konzole a par dalsich veci... )
popr. premium s 60GB diskem kolem 5,5k

ja sam mam a na hrani muzu doporucit... :)
akorat si musis platit live noo .. ale to se da prezit

edit kdybys ho kupoval dej vedet aspon by byl dalsi firend na xbox live

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no zkoušel jsem na něm pařit nějaký NFS v elektru a řeknu ti, je to hodně návykový..takže o tom popřemýšlím..zpět k tématu 

nejlepsi na tom je stejne batllefield bad company nebo fable 2,gears of war 2 (ale kazdyho bavi neco jinyho)
dobry je ze na tom jde vsechno plynule
....
----
sorry za OT ... zpet k tematu

dobry je ze na tom jde vsechno plynule

----
sorry za OT ... zpet k tematu

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA 4 - pojede mi to? Vyřešeno
to jsem potřeboval díky takže to nepude v žádném případě dobře je přece plno jiných her ne? téma vyřešeno, díky za pomoc...