sekání her

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

seby
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: sekání her

Příspěvekod seby » 23 lis 2008 00:12

zkousel jsem a nic, mam ten notebook týden takze jsem ho jeste nestacil moc "zaprasit" :) ale opravdu tomu nerozumim, zjistil jsem diky programu gspot ze mam v booku 237 kodeku, coz je asi hodne :) ale nevim jak odstrani nepotrebne :(

Reklama
hawks86
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod hawks86 » 16 pro 2008 18:33

Mám podobný problém. Mám starší notebook asi 1,5 roku, dříve šlo všechno v pořádku, ale poslední měsíc se všechno začalo zpomalovat, tak jsem vyčistil registry, paměť, udělal defragmentaci atd. Internetový prohlížeč běží už dobře, ale neuvěřitelně se sekají i dost staré hry, které dříve bez problému šli, nevím, v čem může být problém :dontgetit:

-frost-
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod -frost- » 16 pro 2008 18:53

taky bych si tu přihřál polívčičku. přesně jak píše hawks 86. s tim rozdílem, že mám PC. hry se nehorázně sekaj, ikdyž všechno nastavim na low, rozlišení 800x600 tak mám +-15 FPS. když sem pátral po příčině, přišel jsem na tom, že jsem měl celou dobu na pozadí woken spuštěný Prime95, který mi procesor "zaměstnával" na 100%. po vypnutí ale nenastala žádná výrazná změna :evil: taktéž jsem PC projel antivirem, pročistil registry a defragmentoval disk... :roll:
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W

Lenovo ThinkPad Edge 14

Buzo
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Buzo » 24 črc 2009 10:44

Mám to také...má to podle mě hodně lidí ale bojí se o tom mluvit protože všude jim jenom řeknou at si koupí novej PC když by to tu hru mělo pobrat....mně WOTLK nejede plynule ani na minimum detailech a to na can i run it mi to ukazalo ze v poho a ze mam sice minimum z malou rezervou....kdyz mam minimum tak bych logicky si myslel ze to na MINIMUM detaily rozjedu...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 25 črc 2009 00:37

V noteboocích se součástky více opotřebují, více se hřejí, také když se do něj napráší, nejde jednoduše vyčistit.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • sekání, trhání CS2...
    od Elbeckho » 06 úno 2025 20:40 » v Hry
    1
    3084
    od Mety Zobrazit poslední příspěvek
    15 úno 2025 09:57

Zpět na “Hry”