Zbytečně přidáváš další příspěvek. Původní příspěvek můžeš upravit kliknutím na "Upravit". // Příspěvky jsem sloučil. Myloš
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Ja ji mam a sem spokojeny kdyz si vyladis...ruzne app...hrozne sem si taky zvykl na pridavny klavesy....davam 2 za hlucny klavesy akle kdyz byla nova byli klavesy tichy, mozna u nove verze uz to je podchyceny
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.