plateny ESS NOD32 nefunguje ako ma

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Eru
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

plateny ESS NOD32 nefunguje ako ma

Příspěvekod Eru » 17 pro 2008 12:42

Zdravim

uz dlhsiu dobu mam pocit, ze moj ESS nefunguje ako by mal. mam cca pol roka kupenu licenciu pre studentov za polovicnu cenu, pravidelne aktualizuje a vsetko navonok vyzera OK, ale bez akychkolvek varovani mi do pocitaca pusta rozne svinstvo. to potom kazdy piatok pustam rozne FW produkty na ich odstranenie (mvaw, malwarebytes AM, kaspersky online scanner atd.) ked si v ESS pozriem stav ochrany, svieti tam "pocet zachytenych virusov = 0", v karantene mam vsehovsudy len jednu webovu lokaciu, a jedneho trojana (na externom disku...).... neviem co s tym mam robit. novy produkt nemam zaujem kupovat, ked mi esce pol roka plati licencia.
a gol bol, ze som si do firewallu od esetu natiahol zoznam podozrivych stranok a zapol ich blokovanie, no ked otvorim akykolvek prehliadac tak sa na tie stranky kludne preklikam... (iba v mozille ma varuje WOT plugin)
snazim sa udrzat si NB tak cisty ako to len ide, no vacsina ludi na intraku ma bepecnost v pazi,a pri mnozstve klucov co sa tu vymenia v pocitacoch mam problemy kazdu chvilu...
Obrázek
dakujem za kazdu pomoc

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: plateny ESS NOD32 nefunguje ako ma

Příspěvekod memphisto » 17 pro 2008 13:11

jednoduchá ochrana PC je nepouštět tam nikoho jiného s serfovat s rozumem. žádný ochranný produkt nefunguje spolehlivě, pokud se uživatel nechová na netu zodpovědně. jinak ten vir je z pochybných stránek a tomu se nedivím a ten druhý Autorun.Inf s tím mají prokudty Eset a dalších antivirů problémy. jinak né všechno antivir zachytí a nelze na něj 100% spoléhat. já jsem i s ESS chytnul Antivirus 2008, ale to bylo mojí blbostí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: plateny ESS NOD32 nefunguje ako ma

Příspěvekod Tholus » 17 pro 2008 13:11

No jo no, já zase dělal scan, vše v pořádku. Pak zapnu ComboFix a najednou to najde asi 5 virusů... Není to zas tak silný antivir... :huh:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”