Zdravím mám takový problém se hrou world of warcraft...
Normálně hraju asi tak 1 hodinu a pak mi to najednou hodí critical a děje se to asi no jednou někdy dvakrát
za hodinu už z toho šílím prosím nevíte čím to může bejt?
World of warcraft critical error
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: World of warcraft critical error
to mně taky dělá a je to chybou serveru a né hrou. prostě nazaríš na místo,kde je nějaký neopravený bug.mě se třeba stávalo, že jsem dal Shadow Step a pak to padalo,nebo v určitých místech mapy. tuším, že v Hellfire Penninsula to u Honor Hold dělalo. až se ta chyba zase objeví, tak klikni na "SEND". odešleš tu chybu do Blizardu a oni ji v dalším patchi opraví
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já bych neřekl že je to serverem protože jsem byl s bráchou u freewind postu a mě to hodilo critical a jemu ne...
a dělá mi to všude zhruba 1x za půl hoďky...
a dělá mi to všude zhruba 1x za půl hoďky...
Já stím mám úplně ten samej problém, serverem to není, hrál jsem na mnoho serverech, někdy mi to erroruje třeba i po 5ti minutách, někdy po 5ti hodinách, a pokaždý musim dát restartovat počítač... Reším to už asi rok, ale zatím jsem nic nevyřešil, tak mě napadlo, jestli to není problém v Hardwaru... Reinstalací windowsů se tím taky nic neřeší... Pokud to někdo už vyřešil, budu také rád za informace... díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednou z možností je přehřívání některé komponenty počítače. Zkontroluj si teploty při max. zatížení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Podle mě je to taky hardwarem.
Mimochodem, nejmenuješ se Martin?
Mimochodem, nejmenuješ se Martin?
critical jako háže Lineage2?
jj jako L2