Adresa je: www.cs2d.webpark.cz Sorry, sem na ní zapoměl.
Counter-Strike 2D Fansite by Tommy :D Vyřešeno
Counter-Strike 2D Fansite by Tommy :D
Čus, docela se mi zalíbila hra Counter-Strike 2D, tak jsem pro ní udělal fan site. Stránky jedou 2 dny se vším všudy, obsah ještě někde chybí, ale bude brzy doplněn.  
 Potřeboval bych to zkritizovat popř. poradit, kde to mám vylepšit atd. Návštěvnost se časem udělá, co chcete od 2 dnů.  
 Design je můj, ale web jede na redakčním systému SunlightCMS. Díky za rady a kritiku.  

- tanatos
 - Level 3

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Re: Counter-Strike 2D Fansite by Tommy :D
no, mě osobně se stránka líbí, ale něco bych ještě doplnil na úvodní stranu, třeba obrázek nebo ShoutBoard. Jinak to máš fakt pěkné. Hezké logo a přehledné menu. Fakt hezké  

Díky, ten shoutbox tam teda dám asi do menu. Ten obrázek tam dám, ale nějakej první musím najít/udělat.  
 Jinak budu rád za další poznámky.  
EDIT: Nakonec ho asi dám do kategorie Chat.

EDIT: Nakonec ho asi dám do kategorie Chat.
- .luba.
 - Level 3.5

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

Zdravím Stránky vypadají pěkne grafika ( sice jednoduchá ale pěkná 
 ) Menu jak se psalo víše je opravdu hezké. (Akorát načítaní stránek alespoň u mě pomalejší). Jinak až se stránky zaběhnou určitě budou eště lepší (chybí mi tam nějaká anketa). Hodně zdaru 

) Menu jak se psalo víše je opravdu hezké. (Akorát načítaní stránek alespoň u mě pomalejší). Jinak až se stránky zaběhnou určitě budou eště lepší (chybí mi tam nějaká anketa). Hodně zdaru 
Zkuste  Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner 
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
						Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
To je pravda, že se načítají pomalu, je to hostingem, co čekat od free...  
 Na placený nemám. Ankety jsou v sekci ankety, asi jsi to přehlídl.  
 Jinak díky.

Na placený nemám. Ankety jsou v sekci ankety, asi jsi to přehlídl.  Re: Counter-Strike 2D Fansite by Tommy :D
Slušné; grafika sice strohá, ale neurazí a je to 1000× lepší než nějaký přeplácaný hrůzinec.
Na můj vkus je to sice moc šedivé, ale vkus je do značné míry individuální záležitost.
Pokud jde o čitelnost – blbě se mi to sice usuzuje ze zatím jen jednoho (a nadto nepříliš dlouhého) článku, ale i něj by nezaškodilo členění do odstavců – čím delší je totiž jednolitá masa textu, tím horší orientace v něm.
A hlavně je třeba odstavce od sebe oddělovat. Je vcelku jedno, jestli budou oddělené mezerou mezi sebou (margin-top, resp. margin-bottom), anebo odstavcovou zarážkou (text-indent), ale rozhodně bych i text takového článku rozdělil aspoň na dva odstavce.
Teď jsem se podíval do kódu a polilo mě horko… vím, redakční systém není ruční práce, ale poladit by to chtělo, protože napříkald toto:
<p class='article-perex'><p>Nehráli jste ještě tuto hru a nevíte, co od ní čekat? Pomůže Vám tento článek.</p></p>
je totální nesmysl; HTML neumožňuje vnořit jeden odstavec do druhého, což znamená, že:
značka <p> uzavře předchozí <p class='article-perex'> (neboli odstavec, ve kterém nebude nic), v tomto (<p>) odstavci bude text, ten bude uzavřen značkou </p> a pak bude následovat nadbytečná značka </p>
Pokud jde o růzé shoutboxy a ankety na úvodní stránce, jsem jejich velkým odpůrcem.
Když už bez toho nemůžeš být, pak je víc než dobře, že jsi anketám vyhradil zvláštní stránku.

Na můj vkus je to sice moc šedivé, ale vkus je do značné míry individuální záležitost.
Pokud jde o čitelnost – blbě se mi to sice usuzuje ze zatím jen jednoho (a nadto nepříliš dlouhého) článku, ale i něj by nezaškodilo členění do odstavců – čím delší je totiž jednolitá masa textu, tím horší orientace v něm.
A hlavně je třeba odstavce od sebe oddělovat. Je vcelku jedno, jestli budou oddělené mezerou mezi sebou (margin-top, resp. margin-bottom), anebo odstavcovou zarážkou (text-indent), ale rozhodně bych i text takového článku rozdělil aspoň na dva odstavce.
Teď jsem se podíval do kódu a polilo mě horko… vím, redakční systém není ruční práce, ale poladit by to chtělo, protože napříkald toto:
<p class='article-perex'><p>Nehráli jste ještě tuto hru a nevíte, co od ní čekat? Pomůže Vám tento článek.</p></p>
je totální nesmysl; HTML neumožňuje vnořit jeden odstavec do druhého, což znamená, že:
značka <p> uzavře předchozí <p class='article-perex'> (neboli odstavec, ve kterém nebude nic), v tomto (<p>) odstavci bude text, ten bude uzavřen značkou </p> a pak bude následovat nadbytečná značka </p>
Pokud jde o růzé shoutboxy a ankety na úvodní stránce, jsem jejich velkým odpůrcem.
Když už bez toho nemůžeš být, pak je víc než dobře, že jsi anketám vyhradil zvláštní stránku.
Díky, nějak si s tím ještě pohraju, toho <p> jsem si nevšimnul, hned to opravím. Kód je můj jen z části, takže se to může stát. S tou šedivou nevím, co by jste tam změnili? Taky se mi to zdá trochu přešedivělý, ale nepříjdu na to, co bych tam měl upravit.

- tanatos
 - Level 3

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

mě se ten šedivý vzhled líbí  
to mi dělá taky

Koja píše::D
to mi dělá taky
					Naposledy upravil(a) tanatos dne 19 pro 2008 17:21, celkem upraveno 1 x.

Sorry, teď jsem si s tím chvíly hrál.  
 Už je to OK.

Tak jsem udělal docela větší změnu, co na to říkáte? Vylepšili by jste ještě nějaký detail?

- tanatos
 - Level 3

- Pohlaví: 

- Stav:
 - Kontakt:

mě se teda tam to logo líbilo víc ale toto je taky dobrý. To menu je seď o hodně lepčí když je tam tren bílí panák. Ještě dej něco na tu úvodní stranu  

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”