Pokud je to tenhle, tak ten je 32-bitový. V tom případě tam dej ty z adresáře ACPI.
A jek je na tom tvá mladá?
Neznámé zařízení - ACPI\ATK0110 (vyřešeno) Vyřešeno
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Honzo, jelikož mám docela slušné zkušennosti se dvěma puberťáky na jedné síti, tak ti můžu říct, že je docela jedno, jestli dcera najde utilitu pro taktování, nebo ne. Klidně zmáčkne enter na jinou fatální otázku
. Ostatně holky jsou v tomto ohledu v pohodě, moc se v tom nevrtají a radši si pozvou na pomoc kamaráda, protože od určitého věku je fotr debil
. S klukama je to horší, ty se v tom pořád vrtají (kde to asi okoukali?) a věčně se jim v počítači hrabe ten japonec,... "Ja Ne To Samo" 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to regulérně naběhlo a když vidím jak to vypadá asi to tak nechám Hlavně že už tam neni ten pitomej otazník. Děkuji všem vřele děkuji uctivě.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Karlos tvoje odpověď je na drbárnu po SZ nebo skype. Chlape jak to děláš že mi dycky přišpendlíš koutky huby k uším. 

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Re: Neznámé zařízení - ACPI\ATK0110 (vyřešeno)
Dovolim si doplnit - pokud někdo jako např. aktuálně já - nemá k dispozici instalační cd od MB, tak můžu doporučit driver odtud: http://www.czechcomputer.cz/support-detail_doc-5AC719405DA105CBC125729D00411E9B.html
(popř stačí hledat jako acpi driver
Byť se verze pro win xp tváří jako pro w2k, tak funguje pod wxp a lze se po nainstalování zbavit otravnýho otazníku
(popř stačí hledat jako acpi driver
Byť se verze pro win xp tváří jako pro w2k, tak funguje pod wxp a lze se po nainstalování zbavit otravnýho otazníku

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neznámé zařízení - ACPI\ATK0110 (vyřešeno)
No po více než třech letech už snad pánové na řešení přišli 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5728
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3177
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3273
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3506