Konfigurece systému 5.1 Logitech x-530
Re: Konfigurece systému 5.1 Logitech x-530
máš spravně přiřazeny výstupy všem repro?znamená to že musíš mít vybráno 6HC repro a přiřadit každému repro konektor.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No ano,vse mam prirazeno spravne.Ale muj kontrol panel vypada zcela jinak,tohle je ten nejnovejsi???
desku jsem kupoval na jaře 2008 ....Gigabyte M56S-S3 a zvukovka je HD audio-Realtek ALC888 (8 kanálová)integrovaná.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To můžeš zjistit když si stáhneš software ze stránek výrobce...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No novější soft jsem na netu nenašel...Zkusil jsem starší i ten nejnovější,ale beze změny.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zatim jsi neřekl kde ti nehraje 5.1.Podle mého názoru ti 5.1 pojede pouze u dvd které obsahuje tento zvuk.Jak píšeš je to integrovaná zvukovka a tak pochybuju že by měla softwerovou emulaci např. ve hrách které mají EAX
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5710&Itemid=49
Nebo u filmů které jsou jen stereo např. avi atd.
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5710&Itemid=49
Nebo u filmů které jsou jen stereo např. avi atd.
Já nastavil černej výstup na "boční reproduktory" a vše bylo ok :-) ovladač mam Realtek HD R2.13 a bedinky 5.1 logitech x-540
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Takze ty si ale musel mit aktivovanej system 7.1,protoze by si jinak nemohl priradit zadnim reproduktorum ty bocni.Teda aspon me to nejde,ale zjistil jsem ze v tom kontrol panelu mam jakousi kolonku "Doplnění reproduktorů",a to by mel byt ten system 5.1,teda ty dva zadni repro,jelikoz kdyz tuto kolonku ODskrtnu tak zadni repro prestanou hrat.Takze musi byt zatrhla.No a ty efekty(jako kdyz jste treba v koupelne,jeskini,atd) se vztahuji teda jenom na ty zadni reproduktory,a kdyz jsem se v tom teda hrabal zjistil jsem ze kdyd tem zadnim repro priradim nejaky efekt zacnou hrat normalne
.Jde rozumet hlasum,atd.Jenze porad hraji velmi potichu.Je tam taky nejaka "Prostorová korekce" kde si muzete ke kazdemu reproduktoru zvlast priradit vzdalenost a jeho vykon,ale i kdyz nastavim tem zadnim max tak sou furt dost potichy.Byl jsem se optat v jednom obchode,a ten technik mi podidal neco o nejakem CD primo k tem repro(ze pry k 5.1 a tak vetsinou davaji soft primo pro ty urcite repro) a taky neco o nejakym zvuku ve stereu nebo co,ze mi potom ty zadni hrat nebudou.A taky ze X-540 maji na ovladacim panylku nejakou funkci,ktera zapne vsechny reproduktory na furt,ze proste potom hraji uplne vsechny.Ale u tech mych sem nic takovyho nenasel
.Nevite teda nekdo o softu pro tyto repro,nebo o nejaky ulite,nebo proste cokoli...hlavne ti co maji stejne jako ja.Zakopenej pes bude nekde v softwaru,to uz je na tuty,jenom ho najit...diky za odpovedi

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://www.logitech.com/index.cfm/67/4725&cl=cz,cs
Na tom aby jelo vše 5.1 musíš mít zvukovou kartu která to softwerově dovede převést nebo něco takového.Nevim jestli to tvé repro dokáže.
http://cz.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987
Na tom aby jelo vše 5.1 musíš mít zvukovou kartu která to softwerově dovede převést nebo něco takového.Nevim jestli to tvé repro dokáže.
http://cz.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=17987
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No moment to trochu nepobiram...muzes to trochu upresnit?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To co napíšu jestli je nějak jinak tak mě opravte.Na to aby v pc jelo vše zvuk 5.1 musí být hardware který to splňuje.Např. dvd který má 5.1 tak bude hrát 5.1.Mp3 DivX a vše co je stereo budou hrát jen přední+střed+sub.Pokud budeš chtít 5.1 ve všem tak musíš mít hardware který dovede softwarově emulovat 5.1 např. repro na které je link výše nebo nějakou zvukovou kartu která to dovede.Třeba
http://cz.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15853
Jak si psal že máš u svého repra možnost zapojení všech repro tak tam možná nějaká emulace bude?Když jsi je kupoval tak by tam měl být manual na zapojení cd s ovladači atd.
http://cz.europe.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15853
Jak si psal že máš u svého repra možnost zapojení všech repro tak tam možná nějaká emulace bude?Když jsi je kupoval tak by tam měl být manual na zapojení cd s ovladači atd.
Jasný no, to je logický... třeba "Dolby ProLogic IIx" toto umožňuje, aby hráli všechny bedny, pokud to je stereo atd. To samý režim Matrix, který na těch x-540 je. Já jsem přesně nečetl problém, který se tu řeší, ale jeden z těch problémů co jsem měl, že nehráli ty boční reproduktory, byl ten, že ikdyž bylo nastaveno na 5.1, tak jsem musel v Realtek HD kliknout na černej výstup a dát místo zadních repro boční repro.
A pokud nic takového neni k dispozici, tak si sehnat příslušný software nebo hardware.
A pokud nic takového neni k dispozici, tak si sehnat příslušný software nebo hardware.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2032
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
19 dub 2025 01:11
-
- 1
- 2427
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7273
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3222