co si o tom lidi myslíte?vyzkoušel to už někdo?moc sem toho na českých forech nebo tak nenašel,zatím spíš nic no... info o programu: Jednoduchá a užitečná aplikace, která dokáže automaticky identifikovat váš BIOS v počítači a poskytuje zjišťování i dalších systémových informací. Jejím použitím tak snadno můžete zvýšit životnost svého počítače aktualizacemi nejen samotného BIOSu, ale i ovladačů jednotlivých zařízení.
Program je velice rychlý a poskytne vám informace o hardwaru do dvou minut od spuštění. Následně pak aktualizuje BIOS i ostatní ovladače a přispěje tak k vyšší stabilitě systému i jeho rychlosti. .. je to normálně ruzně na stažení,co myslíte lidi??já zrovna bych to 2x tak potřeboval pač mam starej bios,a vistu a občas to nešlape :-)
BIOS Agent Plus
Re: BIOS Agent Plus
Něco jako Driver agent.Po spuštění to proskenuje PC,ukáže ti,které ovladače jsou good or bad,ale za tebe už to nic neudělá.Odkáže to na koupi produktu za mírný poplatek 36 USD na 1 rok
.

NTB Toshiba Satellite C850, Windows 8.1
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: BIOS Agent Plus
Zkoušel jsem jej, asi to bude dobrá věc. Proběhne počítač a zjistí které komponenty v BIOSU je možné aktualizovat novým firmware. Zřejmně bude umět i aktualizaci provést. Má jen jednu vadu, za tyto své služby chce zaplatit. V tomto okamžiku jsem s test ukončil.
zdravim Strelec
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 1468
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek