WINDOWS 7
Re: WINDOWS 7
Ty jo já sem s ním moc spokojenej nejlepší systém
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400+
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Pamět 2048 MB
ATI Radeon HD 3850 512MB
SAMSUNG HD252HJ 250GB
Fortron 500W BlueStorm
Thermaltake Wing RS100
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Pamět 2048 MB
ATI Radeon HD 3850 512MB
SAMSUNG HD252HJ 250GB
Fortron 500W BlueStorm
Thermaltake Wing RS100
Já ho mám taky a musím říct, že sem se snažila co nejvíc si ho přizpůsobit k obrazu svému (systému XP) - stejná plocha, složky, balíček ikon,.. co jde, tak přejmenovávám na české názvy. Sice anglicky umím dobře, ale přece jen by to bylo v čj lepší.. Hlavně mě nebaví vše instalovat znova a tak nemám snad ani půlku toho, co v Xp - pravda - víc se teď věnuju zkouškám, než ladění W7.
Až to bude ofiko a v češtině, tak to bude super, ale sou věci, co mě strašně rozčilují. Např. panel rychlého spuštění, že když něco z něj spustím, tak se to neotevře na panelu znova, ale přímo jako ta ikona. Nevíte, jestli to nejde změnit na starý styl?
Jinak mi zatím funguje vše, i když někdy musím použít tu funkci pod pravým tlačítkem - volba pod run as adminstrator - něco na zprovoznění starého programu na W7, takže zatím funguje fakt vše. Největší problém byl s tiskárnou. Mám HP C3180 a CD s instalačkou sou jen na Visty a níž.. Instalace neprošla, ale přes to zprovoznění to nějak šlo. Akorát nemám to centrum řešení HP, jen funkci tisknout, skener sem neskoušela a kopírka jede i bez pc..
No, ale zatím co na visty bych nepřestoupila v žádném případě, tak na tento systém si určitě zvyknu. Ale jako hlavní systém ho nebudu používat dokud nebude v čj, protože mám strach, abych něco nepo.. Spíš ho tak testuju no. Některý věci sou na můj vkus složitý.. Nějak moc složek a podsložek - library, user složka mě štve strašně. Já si tvořím svoji a ukládání do té složky download je pro mě nepraktické - mám složku download na ploše, kam se mě věci v XP ukládají.. No, když člověk používá 10 let XP a poslední 2 roky dost intenzivně (každý den), tak zvyknout si je obtížný.
Až to bude ofiko a v češtině, tak to bude super, ale sou věci, co mě strašně rozčilují. Např. panel rychlého spuštění, že když něco z něj spustím, tak se to neotevře na panelu znova, ale přímo jako ta ikona. Nevíte, jestli to nejde změnit na starý styl?
Jinak mi zatím funguje vše, i když někdy musím použít tu funkci pod pravým tlačítkem - volba pod run as adminstrator - něco na zprovoznění starého programu na W7, takže zatím funguje fakt vše. Největší problém byl s tiskárnou. Mám HP C3180 a CD s instalačkou sou jen na Visty a níž.. Instalace neprošla, ale přes to zprovoznění to nějak šlo. Akorát nemám to centrum řešení HP, jen funkci tisknout, skener sem neskoušela a kopírka jede i bez pc..
No, ale zatím co na visty bych nepřestoupila v žádném případě, tak na tento systém si určitě zvyknu. Ale jako hlavní systém ho nebudu používat dokud nebude v čj, protože mám strach, abych něco nepo.. Spíš ho tak testuju no. Některý věci sou na můj vkus složitý.. Nějak moc složek a podsložek - library, user složka mě štve strašně. Já si tvořím svoji a ukládání do té složky download je pro mě nepraktické - mám složku download na ploše, kam se mě věci v XP ukládají.. No, když člověk používá 10 let XP a poslední 2 roky dost intenzivně (každý den), tak zvyknout si je obtížný.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Já sem si zvykl hned mě to problém nedělá
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400+
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Pamět 2048 MB
ATI Radeon HD 3850 512MB
SAMSUNG HD252HJ 250GB
Fortron 500W BlueStorm
Thermaltake Wing RS100
Gigabyte GA-M57SLI-S4
Pamět 2048 MB
ATI Radeon HD 3850 512MB
SAMSUNG HD252HJ 250GB
Fortron 500W BlueStorm
Thermaltake Wing RS100
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele jak ti to spojilo ty disky data zustaly???
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže jsem ho nenainstaloval na výše zmiňovanou konfiguraci,ale ještě slabší s 484MB ram (ddr2) a celer s 2,57Ghz.
. A šlapou jak hodinky. Plánuju dokoupit k tomu slabšímu pc ještě dokoupit giga ramky a na brouzdání akorát. Jinak drivery si to našlo samo,až na chipset a wifi kartu (Wl-161b).
Doporučuji.
P.S. nakonec úspěšně stáhnuto přes torrent.

Doporučuji.
P.S. nakonec úspěšně stáhnuto přes torrent.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Mám pár dotazů ohledně W7:
1) nevíte někdo, jestli nejde udělat normální panel rychlého spuštění? Aby se otevřený program z tohoto panelu otevřel na liště znova a ne v tom místě, kde je uložen?
2) nevíte, jestli existuje něco jako staré tlačítko zobrazení plochy v panelu rychlého spuštění? Je hrozně moc praktické a jsem na něj strašně zvyklá..
3) Mám takový divný písmo ve firefoxu, ale firefox mám úplně stejný jak v xp - i doplňky, vzhled, vše. je to určitě W7. Nevíte jak písmo změnit a jaké bývá klasické? Tohle je škaredý.
4) Nejde nějak někde nastavit, aby se mi všechny složky a podsložky zobrazovaly jako title? standardně je list nebo něco takovýho a to je strašně nevyhovující.
Díky moc za pomoc!
1) nevíte někdo, jestli nejde udělat normální panel rychlého spuštění? Aby se otevřený program z tohoto panelu otevřel na liště znova a ne v tom místě, kde je uložen?
2) nevíte, jestli existuje něco jako staré tlačítko zobrazení plochy v panelu rychlého spuštění? Je hrozně moc praktické a jsem na něj strašně zvyklá..
3) Mám takový divný písmo ve firefoxu, ale firefox mám úplně stejný jak v xp - i doplňky, vzhled, vše. je to určitě W7. Nevíte jak písmo změnit a jaké bývá klasické? Tohle je škaredý.
4) Nejde nějak někde nastavit, aby se mi všechny složky a podsložky zobrazovaly jako title? standardně je list nebo něco takovýho a to je strašně nevyhovující.
Díky moc za pomoc!
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jediný problém jaký jsem zjistil i u 32 bitové tak i 64 bitové verze win 7 ultimate je, že mi nejdou gadgety na plochu, tak nevím, jak jste na tom vy.
Asus K55VJ
Taky mi nejdou šli jen jednou a pak už ne...dám gadgets a chvíli jako přemejšlí a pak nic
Intel Core 2 Duo E6300@2300 MHz
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
MSI G31M (MS-7379)
2048 MB (DDR2-667@800)
ATI Radeon HD 3850
CoolerMaster Elite 330
2x WD 500gb SATAII
To stejné - šli a nyní už ne.
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vyřešeno, je vidět, že jsme všichni hned vypínaly UAC, stačí ho povolit na nejnižší uroveň, která vůbec neobtěžuje, jenomkdyž chce nějaký porgram měnit nastvení windows, což je dobrý a Gadgets makaj jak fík. 

Asus K55VJ
Je vidět, co všechny obtěžuje!
Ale to by mě nenapadlo..
edit: už nevím, kde se to nastavuje?
Edit2: už sem na to přišla
Mimochodem nevite někdo odpověď na moje otázky výše?

edit: už nevím, kde se to nastavuje?

Edit2: už sem na to přišla

Mimochodem nevite někdo odpověď na moje otázky výše?
Tak poznatek ohledne tech disku: to jo! Windows 7 si spoji HDD v jeden, ale kdyz dam XP tak mi zobrazuje normalne 2 C a D. Jo a XP Styl jde nastavit normal v nastaveni vzhledu, a nabidka start se ztenci v nastaveni tabulky Start.
EDIT: Romaine, ty jsi muj clovek
Nejak jsem prehlid jak si se zminovala o vistach
STOP VISTAM!
EDIT: Romaine, ty jsi muj clovek

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30