Přijď s nějakým HW problémem a jsem připravený ve frontě s radou
Virtuální disk - restartuje se PC (vyřešeno)
Moderátor: Mods_senior
Rád bych ti pomohl, ale nevím jak. Píšu ti vlastně jen proto, abys věděl, že tu jsem, ale když něco nevím, dělám, že tu nejsem. To je takovej blbej zvyk z puberty (moje děti jsou v tom o fous lepší než já).

Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
To seitec & Doktor 1:
Ale ještě předím musím ten virtuální disk vytvořit (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> a musím vybrat počet mechanik [1 drive, 2-4 drives...]) a v tom je problém. Já tam nemám ještě vybraný to "device" co vy už vybíráte jako číslo 1
Když se mi tohle pod Win Ser. povede, tak už jedu jako vy (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> číslo 1), jenže prostě pod XP mi to nejde vytvořit vůbec
Ale ještě předím musím ten virtuální disk vytvořit (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> a musím vybrat počet mechanik [1 drive, 2-4 drives...]) a v tom je problém. Já tam nemám ještě vybraný to "device" co vy už vybíráte jako číslo 1
Když se mi tohle pod Win Ser. povede, tak už jedu jako vy (Virtual CD/DVD/ROM -> Set number of device -> číslo 1), jenže prostě pod XP mi to nejde vytvořit vůbec
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Zkus se podívat, jestli se něco neobjevilo v adresáři Windows\Minidump. Jestli, jo, tak by to mohly být informace k problému, který způsobil selhání systému.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- marcucci
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
Zkus si stahnout nejaky novy ovladace na ASPI a SCSI. Snad to helfne 
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek