Hloupost Američanů Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hloupost Američanů

Příspěvekod Tholus » 15 led 2009 20:14

No jo no, ale to jsou vědomosti. Nemusim vědět kdo je prezidentem, ale mám třeba přitom IQ 200. :smile:

Reklama
Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Unholy » 15 led 2009 21:18

Podobná "vtipná" videa lze vytvořit kdekoli kde má člověk přístuk k dostatečnému množství individuí co se nechají natočit... Jinak pokud by po mě člověk chtěl jména tří českých politiků, aktuláních televizních hvězd případně dnešní datum asi bych na něj taky lehce zmateně koukal. O politiku se nezajímám, televizi sice doma mám ,ale bez možnosti příjmu pozemních stanic (koukám jen na filmy z DVD/PC) a datum? Pokud ho potřeuji někam uvést, není nic lehčího než se podívat na PC/mobil/hodinky. Přitom se nepokládám za nějak výrazně podprůměrně inteligentního, ale mnoho lidí by si určitě rádo ukázalo se slovy "podívejte na něj, na debila... neví takové základní věci". Jde jen o to jak kdo žije život a které informace mu stojí za to držet v hlavě
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:

Lukas-Peca
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Lukas-Peca » 15 led 2009 21:47

ReCall píše::roll: Hned jak slyším jižní amerika vybavuje se mi přinejmenším brazilie s argentinou díky forbalu, nebo kolumbie a tabák. Vzdyt tohle se učí na základce. A mě pořád česi prijdou prece jen chytrejisi, protože jestli 10 leté děcko neví co je odbedlnik jde to jeste pochopit, ale dospely aby nevedel kolik stran ma trojuhelnik to uz je moc.

Všude se najdou blbci.

Ale když Čech není schopný ze sebe vyloudit jednu větu bez pravopisné chyby nebo překlepu, tak je to taky na pováženou, nemyslíš?
Co je forbal nebo odbedlník?
:evil:
Firefox rulezzz!

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 15 led 2009 23:35

A proto pravidelně říkám, chlapci jděte do světa (na zkušenou), ať víte "do čeho jdete" o nějakých informacích bych věděl, sám je publikuji...
A Češi jsou ve světě Hvězdy, protože něco umí! (viz uznávaný architekt Kaplický, doma jen závist...a smrt)
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 16 led 2009 00:26

Pánové, docela žasnu co se zde vyrojilo i zmatení pojmů a dojmů. Vypadá to na hospodu po 5 pivě. Jinak to dále nehodlám komentovat. Jen mne to utvrdilo, že pokec na toto fórum skutečně nepatří.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 16 led 2009 11:06

Ohledne Kaplickeho si nastuduj, kdy zacal publikovat a kdy se dostal do povedomi ...az potom co se ozenil za majitelku architektonickeho studia, ktera uz byla clenskou anglicke obce architektu. Zatimco on jen vystudoval architekturu aplikovaneho umeni a architektury. To ona mela studio a publikovala, nehlede na to, ze je rozdil mezi publikaci, navrhem, architektonickou studii, a projektem a realizaci stavby. Jen diky tomu Kaplicky mel ucast nanejakych projektech a zadny neni jen jeho navrhem. Nikoli proklamovane Future System, ale nastuduj si jeho publikacni cinnost a od kdy zacal pusobit, a zajmena si vyhledej, ze az po svatbe s touto anglicankou :-) ...takto se dostal do povedomi, spolupraci na projektech, nikoli svymi vlastnimi.
Do te doby Kaplicky byl a je nula, nebyt toho, ze se nekde 'nacpal.' Jediny projekt Kaplickeho, ktery vesel ve znamost co dokazal, nez z Ceska 'potupne' odtahnul je stanice prazskeho metra a to jen diky navrzenemu designu, nikoli jako celku.
Stejny pripad jako zase krachujici Fischer, ..tvrdil, ze v Nemecku mel cestovku, ale tu mela jeho manzelka,Nemka, kterou si, byt jako homosexual, vzal, a po revoluci dovandroval do Cesla a hlasil, ze to byla jeho cestovka. Nebyla. A dalsi a dalsi pripady, kdy Cesi vyuzili komunismu ke snazsi emigraci, tam se nekde privarili a po revoluci zacali hlasat, ze se chteji vratit domu a podnikat, pricemz schopnosti maji minimalni a v zahranici uplatnene jen diky manzelkam. A minimum Cechu taktez pusobilo v nejake lepsi funkci, aby se dalo hovorit o schopnostech.

Cesi nemaji ve svete dobrou povest, ..respketive maji, diky tomu ze jakz-takz umeji pracovat, ale hlavne makaji a drzi hubu :idea: ...coz je velky rozdil od toho ''dobre pracovat'' a jeste fungovat jako celek a prosadit si lepsi podmiky,plat, atd., treba jako Polaci. Bude-li ve firme 2 Polaci, budou drzet jeden druheho, 2 Cesi, potopi jeden druheho a pristoupi na snizeni platu ze strachu, ze jinde praci nesezenou, 2 Slovaci, budou delat vzdy za nim, nez Cech, ale to uz davno neplati, protoze Cesi si svym ''drzeni huby'' vydobyli pozici ''makajici mlcici trubky''.

Kdo-kde dela, ..
viewtopic.php?f=62&t=26887&st=0&sk=t&sd=a&start=48
...scroll down, ..na konci 5.stranky tohoto topicu - kde makas?

Plamenne reci, jak vidim, ..chlapci jdete do sveta, .. a cesi jsou hvezdy, protoze neco umi, ..ty jsou jen komedialnim projevem :) Ja jsem po svete 10 let, a za Cecha jsem se nepostavil ani jako Quarter-DeckManager, PR, protoze jsou to onuce, ktery se neco rekne a udelaji to, bez kecu, ale za rohem pomluvi, ze to museli delat. Ja osobne jsem Cechum nesveroval nic, cemu se rika ''lepsi'' prace, protoze jsem pod sebou nepotreboval lemply ..jako je Kaplicky; s plnou hubou kecu, ale aby neco udelali potrebuji k tomu nekoho jineho, manzelku, kecy o tom, ze Cesi jsou dobri, a podobne.
A uz vubec nekomentuji Cechy a jejich pristup z doby, kdy jsem delal praci treba i pro OSN; tupani,neschopni rozhodovat a resit veci v jinem celku, nez v tlupe Cechu, a hlavne se porad dokola jako iditoti ptat, ..tak muzu to udelat? Ja se Cechum v zahranici vyhybam, jak to jen jde, a pak vyjimecne potesi, nahodou potkat cloveka co ma stejne nazory a schopnost rikat neco jineho, nez davno zprofanovane; Cesi jsou hvezdy.

Ke Kaplickemu muzu rict, ze kdyz jsem delal v Londyne zasel jsem se podivat na sidlo firmy, kterou proklamuje 'za svou', a to jeste v dobe, kdy se zoufale nesnazil vnutit chrchel - prazskou knihovnu, asi v roce 2005, nebo kdy. Kdo tam je, a se jde podivat a uvidi jake je to studio, ...zadne. (v Nothing Hill)

Toto tema neni hloupe, ale odpocinkove, i kdyz neni jasne, proc to nekdo zalozil, ale hloupe je komentovat to nefunkcni frazi; ...Cesi jsou ve svete hvezdy. To jsou, ale s hvezdou na cele :) maximalne.

ReCall
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod ReCall » 16 led 2009 14:36

Lukas-Peca píše:
ReCall píše::roll: Hned jak slyším jižní amerika vybavuje se mi přinejmenším brazilie s argentinou díky forbalu, nebo kolumbie a tabák. Vzdyt tohle se učí na základce. A mě pořád česi prijdou prece jen chytrejisi, protože jestli 10 leté děcko neví co je odbedlnik jde to jeste pochopit, ale dospely aby nevedel kolik stran ma trojuhelnik to uz je moc.

Všude se najdou blbci.

Ale když Čech není schopný ze sebe vyloudit jednu větu bez pravopisné chyby nebo překlepu, tak je to taky na pováženou, nemyslíš?
Co je forbal nebo odbedlník?
:evil:

Čeština a angličtina je snad ohromný rozdíl. Jejich "primitivní" jazyk se učí celkem lehce. :smile:

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 16 led 2009 15:09

Angličtina je lehká jen zdánlivě. Základ angličtiny je poměrně lehký, ale dokonale ovládat angličtinu (včetně idiomů) není pro cizince vůbec snadné.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Hloupost Američanů  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 16 led 2009 15:25

Končíme s nesmysly...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”