Nazdar,
mám Gainward HD4850 512mb DDR3 a když pustím hru - třeba nfs Pro street, tak mi obraz v menu asi vteřinu "přeblikne" - dělá to pomalu u všech her, hry jdou normálně hrát, ale udělá to třeba i přímo ve hře - 20 minut hraju, pak to přeblikne, trochu se zamele obraz a můžu pokračovat - výkonostně je vše v pořádku, hry hraju na max..
Ovladače jsem nainstaloval ty co byly u grafiky, usazení ve slotu jsem překontroloval.. mohlo by to být ještě něčím?
dík
HD4850 a blikání obrazovky
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HD4850 a blikání obrazovky
Já mám HD 4850 a dělalo mi to stejný.Potom jsem nainstaloval nejnovější ovladače ze stránek výrobce a bylo po problému tak to zkus 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
me to dela taky, radeon je sit a v zivote uz do toho nepudu
nicmene muze byt i problem v domaci elektroinstalaci
pokud mas vse na jednu zasuvku...

- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HD4850 a blikání obrazovky / problém s The Sims 2
Tak jsem přeinstaloval ovladače a zatím to vypadá slibně, uvidím po pár dnech.
Akorát sestra chce abych jí nainstaloval na PC The Sims 2, ale (a to dělalo i se starým ovladačem i teď s tím novým) hra se po nainstalování a spuštění sekne hned po skončení intra - po přehrání toho videa a musím to killnout proces. To bude asi způsobeno hrou - ještě jsem Simsy pod Vistama nezkoušel rozchodit, ani pod touhle grafikou..
Akorát sestra chce abych jí nainstaloval na PC The Sims 2, ale (a to dělalo i se starým ovladačem i teď s tím novým) hra se po nainstalování a spuštění sekne hned po skončení intra - po přehrání toho videa a musím to killnout proces. To bude asi způsobeno hrou - ještě jsem Simsy pod Vistama nezkoušel rozchodit, ani pod touhle grafikou..
Naposledy upravil(a) Verxes dne 23 zář 2008 23:20, celkem upraveno 1 x.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já si myslím že to bylo tím no kdyžtak pak dej vědět jestli to opravdu pomohlo 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak po čase zase otvírám toto téma. Jak jsem v září psal hlavní problém se vyřešil, blikání během hry zmizelo.
Ale při spouštění hry je tam pořád to horizontální vlnění obrazu a blikání obrazovky cca 20 vteřin (když to člověk přetrpí, tak pak mu nic nebrání nerušeně hrát).
Zkoušel jsem to na mnoho her a všude to takto blbne. Zajímavé je, že to ale dělá jen, když spustím hru po spuštění PC - nechám vše naběhnout a pak pustím hru. Jakmile pak hru vypnu a zapnu znova, tak už to nedělá.
Myslel jsem že by to mohlo být tím, že jsem neměl monitor připojen stíněným kabelem, ale tím to není. Jinak monitor mám připojen přes redkuci DVI >>D-Sub, ovladače grafiky nejnovější, monitor je 19", rozlišení mám 1440x900, 75Hz.
Vůbec nevím čím dalším by to mohlo být. Hlavně proč to dělá jen po startu PC? Tam bude nějaká blbost.
Ale při spouštění hry je tam pořád to horizontální vlnění obrazu a blikání obrazovky cca 20 vteřin (když to člověk přetrpí, tak pak mu nic nebrání nerušeně hrát).
Zkoušel jsem to na mnoho her a všude to takto blbne. Zajímavé je, že to ale dělá jen, když spustím hru po spuštění PC - nechám vše naběhnout a pak pustím hru. Jakmile pak hru vypnu a zapnu znova, tak už to nedělá.
Myslel jsem že by to mohlo být tím, že jsem neměl monitor připojen stíněným kabelem, ale tím to není. Jinak monitor mám připojen přes redkuci DVI >>D-Sub, ovladače grafiky nejnovější, monitor je 19", rozlišení mám 1440x900, 75Hz.
Vůbec nevím čím dalším by to mohlo být. Hlavně proč to dělá jen po startu PC? Tam bude nějaká blbost.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jaký máš monitor CRC, nebo LCD?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 5917
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-
-
- 5
- 3777
-
od CrossSK