oživení PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: oživení PC
Zdroj je také nový a jaké značky a W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano, zdroj je nový, 300W, ASUS
zkontroluj propojení předního panelu s deskou jestli to máš správně..podle manuálu k desce když máš novou.
odpoj veškerý hardware a nech tam jenom procesor,jednu paměť + klávesnici a zkus to zapnout ...měl by ti naběhnout BIOS.A hlavně taky propojení monitoru s PC ..jestli máš správný kabel.c
odpoj veškerý hardware a nech tam jenom procesor,jednu paměť + klávesnici a zkus to zapnout ...měl by ti naběhnout BIOS.A hlavně taky propojení monitoru s PC ..jestli máš správný kabel.c
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj by měl teoreticky stačit, ale ta značka moc důvěry nebudí. Při spuštění problikává ledka disku? Jaký máš monitor a přesný název základní desky?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Tohle presne se mi stalo po upgrade PC vse nabehlo v pohode ale bios hlasil chybu (byl stary a nerozpoznal procik) tak jsem ho resetl a nenabehl monitor tak jsem myslel ze je neco v nebi
ale ne nebylo ten bios byl jen zastarali tak jsme stahli novy a kamosuv tata ho tam nejak nainstaloval takze v tvem pripade bych nejak neresil monitor tim to nebude je to tim jak jsem psal :) nech tam nainstalovat novy bios a melo by to jit a myslim si ze si to sestavil dobre on mi taky jeden kamos rikal ze to je blbumvzdorny
(v mem pripade)

MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192
Takže, při zapnutí zdroje svítí na desce zelená ledka, monitor je CRT, 21", přes VGA. Základní deska je ASUS M2N68-CM, procík AMD Athlon 64 LE-1640, 2600MHz, 64 bit. Na přání jsem si vždy vygeneroval to nejlevnějčí a to se koupilo, podle toho to taky tak vypadá...
Tak jsem odpojil vše kromě procesoru a jedné paměti, nedělá to vůbec nic, jen se točí větráky
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, když zapneš to pc a monitor je připojen, jak svítí ledka na monitoru?? Oranžově či zeleně? Kamarád měl problém, že jeho monitor měl dvě zásuvky, na DSUB a DVI a na monitoru měl přepínač source (připojuješ ten monitor stejným kabelem jak ke svému??), když se tím přepínalo, najednou naskočil obraz!!!! Zkus to.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus paměť nahradit tou druhou a přidej pevný disk a zkus spustit.
Ahoj, monitor svítí oranžově, má kabel na DSUB, připojuji ho stejným kabelem jako ke svýmu, ale nic
A co ten bios jak jsem rikal ? 

MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192

Zpět na “Problémy s hardwarem”