instalační služba windows
instalační služba windows
chtěl bych se zeptat jak a kde mám zadat cestu k instalační službě windows nemůžu nic instalovat nebo odinstalovávat programi co používají MSI mám vista home premium už sem zkoušen nainstalovat novej instalátor ale pořát nic nefunguje
-
- Pohlaví:
Re: instalační služba windows
Vítám Tě na PC-Help. A to se stalo z ničehonic, anebo při instal. odinstal. nějakého software anebo změny HW. Co to při té instalaci hlásí?
z ničeho nic nejsem si vědom že bych něco měnil vůbec nevim píše mi to : nebylo možné získat přístup k instalační službě sistemu windows
když dám v ovládacích panelech-nástroje pro správu-služby a dám vlastnosti instalační služby windows tak by tam měla být cesta ke spustitelnému souboru ale je to prázdné a když dám spustit napíše to chyba 3:system nemůže nalézt uvedenou cestu
a já bych právě potřeboval tu cestu nastavit na noteboku mám taky visty a tam to všechno mám zprávně i cestu zadanou a vše funguje
když dám v ovládacích panelech-nástroje pro správu-služby a dám vlastnosti instalační služby windows tak by tam měla být cesta ke spustitelnému souboru ale je to prázdné a když dám spustit napíše to chyba 3:system nemůže nalézt uvedenou cestu
a já bych právě potřeboval tu cestu nastavit na noteboku mám taky visty a tam to všechno mám zprávně i cestu zadanou a vše funguje
-
- Pohlaví:
Já Visty nemám, jen XP, ale když zadám Hledat a uvedu soubor, tak mi ho najde i s cestou. To u Vist nefunguje?
jo vym co myslíš já vým kde je ten soubor ale bohužel to nevý windows
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Služba DPS (Diagnostic Policy Service) nejde spustit
od Richard_ZZR » 02 pro 2024 16:33 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2040