Nahrazení souborů systému neznámými soubory Vyřešeno
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne tahle. To byla stránka dopodrobna popsána i s barevnými obrázky jak ve slabikáři. Jenže odkaz na ni už nefunguje . Od té doby, co jsem ti to napsal do předcházejícího vstupu tak hledám toho člověka na netu, protože jsem na něj nedávno náhodou padl - už má jiné stránky, ale toto by tam snad někde mohl mít. Vydrž.
-
- Pohlaví:
Dík,
mijaja píše:Ne tahle. To byla stránka dopodrobna popsána i s barevnými obrázky jak ve slabikáři. Jenže odkaz na ni už nefunguje . Od té doby, co jsem ti to napsal do předcházejícího vstupu tak hledám toho člověka na netu, protože jsem na něj nedávno náhodou padl - už má jiné stránky, ale toto by tam snad někde mohl mít. Vydrž.
--------------------------------------------------------------------------
Žádnej spěch, já musím dát do kupy účty a hesla atd. Pak Nainstalovat NERA a ad. Navíc mám 2 dny Operu tak se s ní trochu peru, ale je to suprový. A k tomu mi klekl systém, byl jsem pryč, přítelkyně tu hrála slepice a najednou BS a restart. Nenaskočil NOD a wokna hlásej, že není antivir, ale testoval jsem to na webu a všechno je zavřený a funguje to. Jedíný co hlásí Spybot, je změna registru, protože mám zakázaný update woken. Takže trochu dobrý, ale když to kleklo, tak mám sto chutí to zabalit a znova zformátovat HDD. Mám vztek a chuť, ale nemám sílu. Už jsem se dlouho pořádně nevyspal, pořád čumím do bedny a už dělám stejný chyby několikrát. Ale nějak to zvládnu. Půl roku jsem špekuloval, jak těch 30GB zazálohovat a vyřešila to flaška vodky, krabice džusu a CD.

-
- Pohlaví:
integrace SP2
Tak nevím jestli nedělám něco úplně zbytečně. Držím se návodu a hned problémy. Ten SP2 je exe., tak nevím proč ho rozbalovat, ale zkusil jsem to Total Commanderem, ale přestože se to rozbaluje do nový prázdný složky, tak se mne to ptá, jestli má přepsat existující soubory. A výsledek je ten, že místo 260 to má 311MB. To je jasný, ale kde se vzaly ty soubory co to přepisuje?
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Heuréka - našli rádcové, našli. Tady je tastránka: dělal jsem to podle ní a v pohodě.
Takhle jsem dělal tuintegraci.
-
- Pohlaví:
integrace
mijaja píše:Heuréka - našli rádcové, našli. Tady je tastránka: dělal jsem to podle ní a v pohodě.
----------------------------------------------------------------
Díky moc-mám z toho teď trochu guláš. Už nemám sílu a tak to nechám na zítra (?), ono mi to asi nedá, ale teď končím. Pak se ozvu jak to dopadlo (nebo spíš nedopadlo). Dobrou a ještě jednou moc dík!

-
- Pohlaví:
bootcdsec.img
mijaja píše:Heuréka - našli rádcové, našli. Tady je tastránka: dělal jsem to podle ní a v pohodě.
-------------------------------------------------------------------------------------
Zdravím Mijajo, tak jsem se konečně dopracoval k tomu XPSP2 a i když to vypadá jednoduše a je to tam namalovaný jako ve slabikáři, tak si nevím rady. V ISOBuster se mi zobrazuje něco jiného, ale zřejmě bych měl vypálit Arnes Böot Record.img (jen 2kB bez emulace ???), ale jak tam pak dostanu ten zbytek co je pod WXPVOL:CZ ? A další věc, které nerozumím je, že když do prázdné složky chci rozbalit SP2, ak to chce přepisovat soubory - jaké? - když je prázdná. Tady je první screen:
http://img117.imageshack.us/img117/3803/screen12zu.jpg , tak až ti to vyjde, tak poraď. Spoléhám na tebe-dík!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj
Zdenku ten soubor je opravdu tak malý +/-2048kb (mimochodem u mne se jmenuje bootfiles.ima). Zkus to teda udělat krok za krokem:
1) zkopíruj SP2 do C:\ a pojmenuj jej xpsp2.exe
2) Vytvoř v C:\ nový adresář - třeba WXPSP2
3) Do adresáře WXPSP2 zkopíruj obsah instalačního cd windows
4) Spusť integraci příkazem ( v nabídce Start > Spustit a do okénka zkopíruj toto:
5) klikni na Enter - spustí se integrace.
No a potom budeme pokračovat.
Zdenku ten soubor je opravdu tak malý +/-2048kb (mimochodem u mne se jmenuje bootfiles.ima). Zkus to teda udělat krok za krokem:
4) Spusť integraci příkazem ( v nabídce Start > Spustit a do okénka zkopíruj toto:
Kód: Vybrat vše
c:\xpsp2.exe /integrate:c:\WXPSP2
-
- Pohlaví:
integrace XP_SP2
mijaja píše:Ahoj
4) Spusť integraci příkazem ( v nabídce Start > Spustit a do okénka zkopíruj toto:Kód: Vybrat vše
c:\xpsp2.exe /integrate:c:\WXPSP2
------------------------------------------------------------------------------------
Ahoj, tak jsem se to snažil udělat, ale nejde to. SP2 jsem zkopíroval a přejmenoval na xpsp2.exe , do WXPSP2 jsem zkopíroval systém XP (13 souborů včetně bloku s SN). Pak jsem to zkoušel integrovat, ale pořád to hlásí, že systém, nemůže najít xpsp2.exe. Když dám hledat,tak ho najde!Tak nevím kde co dělám blbě. Zkoušel jsem xpsp2.exe přejmenovat na původní KB..., ale se stejným výsledkem (v té integraci jsem to samozřejmě na KB... přepsal taky. Posílám scren na IS, abys to viděl. Určitě dělám něco blbě, ale?
http://img149.imageshack.us/img149/6779 ... ace0fl.jpg
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus v tom příkazovém řádku vymazat tu mezeru mezi slůvkem exe a lomítkem - takhle.
Hmm, je to divné, proč to jednou fungovalo a podruhé ne.
Takže ne, ta mezera tam bude. Právě to zkouším a po zadání příkazu mi začalo integrovat xpsp2.ex do adresáře WXPSP2 - nabídne to volbu a musíš zadat tu cestu
potom asi stokrát klikneš na přepsání původních souborů - bohužel není tu volba Přepsat vše.
To co jsi stáhl - tu SP2 - v jakém formátu to bylo? Nebyl to ZIP? ten bys musel první rozbalit do samostatného adresáře a potom jej zabalit jako exe.soubor. Možná proto ti to nechtělo jít, jestli jsi jen přepsal příponu ze zipu na exe, tak to nepůjde.
c:\xpsp2.exe/integrate:c:\WXPSP2
Hmm, je to divné, proč to jednou fungovalo a podruhé ne.
Takže ne, ta mezera tam bude. Právě to zkouším a po zadání příkazu mi začalo integrovat xpsp2.ex do adresáře WXPSP2 - nabídne to volbu a musíš zadat tu cestu
c:\WXPSP2
potom asi stokrát klikneš na přepsání původních souborů - bohužel není tu volba Přepsat vše.
To co jsi stáhl - tu SP2 - v jakém formátu to bylo? Nebyl to ZIP? ten bys musel první rozbalit do samostatného adresáře a potom jej zabalit jako exe.soubor. Možná proto ti to nechtělo jít, jestli jsi jen přepsal příponu ze zipu na exe, tak to nepůjde.
Naposledy upravil(a) mijaja dne 09 kvě 2006 13:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
integrace
mijaja píše:Zkus v tom příkazovém řádku vymazat tu mezeru mezi slůvkem exe a lomítkem - takhle.Kód: Vybrat vše
c:\xpsp2.exe/integrate:c:\WXPSP2
Hmm, je to divné, proč to jednou fungoval a podruhé ne.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3156
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 12:27
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9218
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
-
- 3
- 3696
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4283
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 1
- 2415
-
od petr22