Online hra Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Online hra
To znám, ale nehrál jsem. Je to takové online RPG
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
hrál jsem a hraju, když je čas tak tam něco kliknu a jdu ...
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- stinks
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
gladiatus sem zkousel, ale podle me je to nejnudnejsi hra, co se vubec da hrat. Vsechny tyhle hry sou podle stejnyho schematu (např. bitefight se od toho skoro nijak nelisi):
Mate nabouchanyho typka, se kterym mlatite ostatni stejne nabouchany typky. Kdyz se to povede, tak vydelate naky ty prachy a koupite vasemu typkovi neco na sebe a obcas mu taky vylepsite nakou s tech par vlastnosti a atributu, co ma. Takhle to de do nekonecna dokud vas nakej cizi typek uplne nezmasti nebo dokud se nestanete nejlepsim typkem na serveru.
Sice nechapu jak to nekoho muze bavit, ale i taci se najdou.
Mate nabouchanyho typka, se kterym mlatite ostatni stejne nabouchany typky. Kdyz se to povede, tak vydelate naky ty prachy a koupite vasemu typkovi neco na sebe a obcas mu taky vylepsite nakou s tech par vlastnosti a atributu, co ma. Takhle to de do nekonecna dokud vas nakej cizi typek uplne nezmasti nebo dokud se nestanete nejlepsim typkem na serveru.
Sice nechapu jak to nekoho muze bavit, ale i taci se najdou.
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell
-- Joseph Campbell
Z takovych onlinovek je pro me best http://www.thecrims.com . To je total sranda. Jste gangsteri a ziskavate respekt. Prepadavate babky, kradete rohliky v samosce, kupujete si pliny jako ochranu (armor +), kupujete devky (Heindricht, Britney...),
pestujete drogy, ktere nasledne prodavate, fetujete, aby jste meli vetsi vydrz atd. Je to proste funko hra. Ted jsem na dva dny v base OMG! Neni to hra ze stredoveku, ale ma co dosebe.
Ale k veci. Strategii zrovna asi ne, je to MMORPG. Normal se regnes a stahnes 3MB soubor, ktery nainstalujes a zalogujes se do hry. Ze zacatku bijes mysi a expis. Ale je to podle me nevhodne pro neznalce anglictiny. Ta hra se jmenuje Dark Swords. Zkus googla jsem na mobu, ale odkaz pridam.
EDIT: tak je to www.darkswords.eu

Ale k veci. Strategii zrovna asi ne, je to MMORPG. Normal se regnes a stahnes 3MB soubor, ktery nainstalujes a zalogujes se do hry. Ze zacatku bijes mysi a expis. Ale je to podle me nevhodne pro neznalce anglictiny. Ta hra se jmenuje Dark Swords. Zkus googla jsem na mobu, ale odkaz pridam.
EDIT: tak je to www.darkswords.eu
Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:Futurama byl tehdy nejmocnější kmen
kmen Futurama v DK znam, ja osobne zacinal ve futurame2... tejd jsem v +ROR+ (8 kmen na svete) a vesnic mam 200..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek