Vaše nejoblíbenější hra
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Když mi to skočilo pod nos, tak se k tomu taky vyjádřím. Moje číslo jedna je CounterStrike a Sudden Strike. Doma si to rozdávám se synem a boty, jednou za čas si dáme párty v mém studiu, kde se nás scházívá zhruba 12-15. Párty většinou začíná v pátek odpoledne a jede non-stop do nedělního večera. Začátek jedou všichni CS, pak se to trhá mezi MedalOfHonor, Starcraft, DiabloII, SuddenStrike... Prostě, každý podle chuti a nálady.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Robertekoo
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Robertekoo
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
No nevím Half jdnička byla pecka ale ta dvojka mi připadala docela dost těžká a taky málo hratelná.....funguje na super enginu to je pravda, reálnost taky super..no ale co se týče těchto akčních her tak jedině F.E.A.R......
A jinak co říkáte na takové závodní hry? Co vás nejvíc chytlo? Znáte někdo Street legal Racing? To je pecka...doporučuji...

A jinak co říkáte na takové závodní hry? Co vás nejvíc chytlo? Znáte někdo Street legal Racing? To je pecka...doporučuji...

- Robertekoo
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ale jo dalo se...ale jsou to jen arkády...no vyzkoušej ten street legal racing...je to fakt mazec hra.....měníš tam sedačky volanty, skládáš motor....od samotného bloku přes písty až po klikovky atd....no je tam třeba řezba že když vyndáš sedačku spolujezdce tak třeba se ti sníží hmotnost auta o 8 kilo....jako že to je mazec...fakt!
Jednu chvíli jsem an té hře hoodně uletěl.....a taky tam jde například natunit Golfa III tak že se staví na zadní....
PS: Věděli jste že u Undergroundu 2 to dokáže Nissan 240Sx....při rozjezdu se staví na zadní..docela sranda...
Jednu chvíli jsem an té hře hoodně uletěl.....a taky tam jde například natunit Golfa III tak že se staví na zadní....
PS: Věděli jste že u Undergroundu 2 to dokáže Nissan 240Sx....při rozjezdu se staví na zadní..docela sranda...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3633
-
od Kogaku