Rychlost

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Hikari
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Rychlost

Příspěvekod Hikari » 10 bře 2009 18:56

Hoj,
takže já mám od UPC internet asi 1800 kbs maximálně.Používám Operu.
Ze začátku bylo vše OK ,jezdilo to kolem 1000-1400 kbs downloads.Ale časem se to pomalinku začlo spomalovat až tedka to stojí na cca 60 kbs. Zkusila sem si to stáhnout přes Internet Expolorer ,protože přes Operu to nešlo otevřít a stahovalo se mi to cca 1000 kbs. Tak sem začla znova vše stahovat přes IE,který mi zase časem klesl ,ale na 100 kbs . Tedka se mi to maximálně stahuje 120 kbs.
Když si to přeměřím přes rychlost.cz , pořád mi to ukazuje těch 1800 kbs. Opravdu nechápu proč se mi to stahuje až tak pomalu to není ani desetkrát mín (kdyby aspon 10 mín).Když sem si testovala PC nic nějakej "vir" mit o nenašlo..Fakt nevim co mám dělat,takle se to všechno stahuje fakt pomalu :evil:
Plskyyy poraďtě :lookround:
Zjednodušeně otázní zní : Je možné prohlížečem či něčim jinym ,že se mi to stahuje tak pomalinku i když UPC mi dovoluje víc než desetkrát víc ? Existuje něco čím to zvýšit ?

Reklama
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Rychlost

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 10 bře 2009 18:58

jasně..zalezi i na vytizenosti serveru z kteryho stahujes atd...ja mam taky operu i UPC ale to mam ten starter 10megabit a nekdy mi to jede i pod 10kbs

PinkGirl
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Rychlost

Příspěvekod PinkGirl » 10 bře 2009 19:44

Hojda .. a kde stahujes?, jestli teda myslis stahovani souboru a ne rychlost samotneho netu.
Ja, kdyz stahuji treba na uloz-to, tak jsem za posledni dobu taky hodne zestarla. Stahovalo se kolem 150 - 250 KB/sec, nekdy i vice, a tedkom tak 120 max. A hodne casto to jede jen 20 nebo 50 KB/sec., to pockam, jeslti se to nezlepsi a potom to zrusim a zkusim jindy, abych se vubec dozila konce stahovani.
Najeka stahovani muze byt rychlejsi registraci (nemusis platit, ale jen se zaregistrovat jako dalsi reg.uzivatel, treba je to myslim na bagruj) a stahujes rychleji. Mslim, ze konkretne tam jako neregistrivany 120 a jako registrovany 300 KB/sec a dva soubory soucasne (bez registrace jen jeden). A tak podobne to muze byt nastavene i jinde, ze registraci zikas nejakou rychlost ..ale.. i kdyz se zaregistrujes, melas bys stagovat rychleji, jak pisi, ale kdyz je server hafec vytizen, tak rychleji stahuji jen ti, kdo plati (to da rozum).

Takhle vypada moje pripijeni:
Obrázek

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
    od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě
    6
    4738
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    26 lis 2024 12:48

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”