SoftwareDistribution Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
SoftwareDistribution Vyřešeno
Dobrý den, prosím zkušené uživatele o radu.Trápí mě některé zápisy v "Zobrazit historii aktualizací".Mám tam 3 zápisy u jedné aktualizace, kterou se nedařilo nainstalovat.Jsou tam tedy 3 zápisy o nezdařeném nainstalování aktualizace.Až počtvrté se jí podařilo nainstalovat.Zajímá mne možnost jak tyto 3 zápisy z tohoto seznamu dostat.Windows Update pracuje se složkou SoftwareDistribution, kde se vše ukládá (c/windows/SoftwareDistribution).Zajímalo by mne jestli by pomohlo celou tuto složku vyprázdnit (po zastavení služby Windows Update), restartovat ... Je možné, že by pak zápisy byly prázdné?Co by se vlastně stalo?Nebo je jiná možnost?Moc prosím o radu.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SoftwareDistribution
Tak si odpovím sám.Třeba i pro ty, které to taky zajímá a chtěli by to někdy řešit.
Vyzkoušel jsem to a funguje to.
Jde tedy kompletně vyprázdnit/smazat obsah složky Softwareistribution.Smaže se tak celá "Historie aktualizací" a všechny záznamy.
Doposud nainstalované aktualizace samozřejmě zůstanou nainstalovány a pokračuje se dál v instalování dalších/nových aktualizací.
Vyzkoušel jsem to a funguje to.
Jde tedy kompletně vyprázdnit/smazat obsah složky Softwareistribution.Smaže se tak celá "Historie aktualizací" a všechny záznamy.
Doposud nainstalované aktualizace samozřejmě zůstanou nainstalovány a pokračuje se dál v instalování dalších/nových aktualizací.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”