liborek píše:A ještě dotaz.jdou doplňky nějak stáhnout jako *exe.Tedy ,že bych je měl uložený?Mě otravuje je při nové instalaci hledat,najmě když si nepamatuju jaký jsem tam měl

Zkoušel jsem to ručně. Umím stáhnout plug-in a uložit na harddisk (klik pravým myšítkem na tlačítko na Netu: instalovat doplněk > uložit odkaz jako > ...), je z toho soubor s koncovkou htm, ale to je k ničemu. Do Firefoxu to pak nenainstaluješ a doplňky jsou potom třeba jako 3 soubory a s jinými koncovkami. Takže je potřeba, aby to přežvýkal Správce doplňků Firefoxu, ale nenarveš to tam. Jedině nějaký plug-in či software. Až na něco takového narazím, dám vědět. Možná ho zná někdo jiný ... ?
liborek píše:X:Jsem si to ainstaloval ale Explorer má téměř prázdný.A nejde s tím doplňkem nějak převést ty záložky z firefoxu do exploreru?
Možná to jde s nějakým jiným plug-inem, zatím žádný takový neznám, to ale neznamená, že neexistuje. Nebo můžeš použít moje oblíbené (za 10 let mám tisíce odkazů a jsou, když přimhouřím jedno oko, docela dobře roztříděné, z velké části mnou subjektivně vizuálně ohodnocené, barevné ikonky od 1 (nejlepší) až po 5 (nejhorší), tyto ikonky jsou nyní viditelné i ve Firefoxu pomocí prvního plug-inu v tomto vláknu. V IE (nevím zatím jak v IE 8 ) jsou viditelné i barevné složky (ve Firefoxu ne). Mám toto základní třídění a barvy:
AUDIO = světle modrá
DATA = bílá
EMULACE = světle zelená
GAMES = oranžová
GRAFIKA = červená
NET = modrá
SYSTÉM = žlutá
TEXT = růžová
VIDEO = fialová
Pokud si stáhnete mé oblíbené (+ příslušenství pro barevné ikony a hodnotící ikony stránek 1- 5), rozzipujte a budete mít 2 složky (ve složce #):
OLIN a
SCREEN. Pokud chcete mít barevné složky (v IE oblíbených a ve Win, pokud si ve Win složky sami upravíte mým postupem, v oblíbených Firefoxu barevné složky mít nebudete - tak si složku
SCREEN (obsahuje podsložku IKONY a v ní barevně upravené systémové ikony) překopírujte (vložte) do:
C:\ - barevné složky se odkazují na tyto ikony.
Pokud si chcete obarvit i ve Win další složky, musíte takto:Kliknout na vybranou složku pravým myšítkem > Vlastnosti > Vlastní nastavení > Změnit ikonu > Procházet > Tento počítač > Systém (C) > SCREEN > IKONY > vyberete: SLOŽKA - ... a požadovanou barvu > Otevřít > OK > Použít > OK
Pokud chcete mít zase původní barvu složky WIN:Kliknout na vybranou složku pravým myšítkem > Vlastnosti > Vlastní nastavení > Změnit ikonu > Obnovit výchozí ... (to znamená, nemůžete si poškodit systém, nemusíte mít strach)
Obarvené ikony složek v systému vypadají takhle:

Pokud nebudete stát o barvení ikon složek ve Win, ani složek v oblíbených (nejde vidět z Firefoxu, jen z IE), můžete složku smazat (SCREEN). Nebo jí dát příznak neviditelnosti, pokud nechcete aby se vám pletla v C:\ a pokud nemáte nastaveno vidět vše.
Složku
OLIN překopírujte (vložte) do:
C:\Documents and Settings\ - je nutná pro barevné číselné hodnocení odkazů, odkazují se na ní.
Potom z tohoto místa:
C:\Documents and Settings\OLIN\Oblíbené položky\ překopírujte všechny (a pouze!) složky (Audio, Data, Emulace, Games, Grafika, Net, Odkazy, Systém, Text, Video) do svých oblíbených IE (vaše oblíbené zůstanou zachovány, jen se objeví tyto nové složky), nejspíš do:
C:\Documents and Settings\***\Oblíbené položky\(*** = uživatel)
Mé oblíbené (+ barevné ikony složek + hodnotící barevné ikony 1-5 pro odkazy oblíbených): http://rapidshare.com/files/212261543/_.zip.htmlV IE budete mít oblíbené jako v prvním obrázku (+ vaše oblíbené), ve Firefoxu takto (v případě prvního plug-inu v tomto vláknu a zdroji oblíbených v IE):