Adobe Premiere 6 (WinXP) – poškozené projekty*
Adobe Premiere 6 (WinXP) – poškozené projekty*
Mám několik profesních kolegů, kteří se již delší dobu trápí problémem s Adobe Premiere 6 ve WinXP při střihu videa. Stává se jim dosti často (ne vždy), že po uložení rozpracovaného projektu a následném návratu k práci tento projekt už nelze znovu otevřít, respektive se načtou všechny položky dříve vytvořeného projektu se znaménkem -1 a časová osa zůstane prázdná. Předpokládám, že jde o špatné ukládání projektu, ale nevím jak z toho ven. Přitom ve Win2000 se tento problém nevyskytuje. Zná někdo z vás řešení?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 03 dub 2009 20:38, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Úprava nadpisu. Namísto zbytečného slova PROBLÉM (my víme, že když se ptáš, tak proto, že máš problém) lze napsat přesnější popis tohoto problému, a to i na pouhém jednom řádku určeném pro nadpis.
Důvod: Úprava nadpisu. Namísto zbytečného slova PROBLÉM (my víme, že když se ptáš, tak proto, že máš problém) lze napsat přesnější popis tohoto problému, a to i na pouhém jednom řádku určeném pro nadpis.
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém s Adobe Premiere 6 ve WinXP.
Ahoj. Mají to video (obrázky, hudbu, ..) stále ve stejném adresáři, ze kterého to importovali? Pokud ho přesunuli jinam, tak to Premiere nenajde. Je to sice prkotina, ale nic jinýho čím by to mohlo být mě nenapadá.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
Re: Problém s Adobe Premiere 6 ve WinXP.
Je mi líto, ale jedná se o starší zkušené kolegy, pro které je základní samozřejmostí mít všechny zpracovávané soubory shromážděny v jedné složce. Navíc jsem to zkusil i na svém počítači a po několika takto nenávratně ztracených projektech pracuji raději ve Win2000, kde se to ještě nikdy nestalo.
Udělen trvalý BAN za opakovanou provokaci ostatních uživatelů fóra.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bitová kopie poškozené SD karty - náhledy OK, fotky ne Příloha(y)
od simio.simsoft » 18 pro 2024 21:59 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2775
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
18 pro 2024 23:15
-
-
- 3
- 2563
-
od pee.tr