Napsal jsem tu zatím pouhé dva dotazy a u obou mně byl nepochopitelně upraven nadpis, přičemž onen "upravovatel" se sám nezmohl ani na jedinou větu odpovědi k dotazům. Proč?!
Naposledy upravil Myloš dne 03 Dub 2009 20:38, celkově upraveno 2
Důvod: Úprava nadpisu. Namísto zbytečného slova PROBLÉM (my víme, že když se ptáš, tak proto, že máš problém) lze napsat přesnější popis tohoto problému, a to i na pouhém jednom řádku určeném pro nadpis.
//mod. by Ltb - přesun do obecné sekce
Diskriminace nebo zneužívání "moci"? Vyřešeno
Diskriminace nebo zneužívání "moci"? Vyřešeno
Udělen trvalý BAN za opakovanou provokaci ostatních uživatelů fóra.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Diskriminace nebo zneužívání "moci"?
Někteří adminové jsou na nadpisy náchylní a sami mnohokrát ani neporadí. Asi bych se tím nevzrušoval :-) A bral bych to spíš jako zneužívání moci než diskriminaci.
Ono je to taky hlavně v pravidlech, viz:
§B - Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně.
Takže bych to jako zneužívání moci nebral, pouze opravují nesprávný název.
§B - Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně.
Takže bych to jako zneužívání moci nebral, pouze opravují nesprávný název.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady jde taky o to, ze kdyz mas, s prominutim, pitomej nadpis, tak se do daneho tematu clovek ani nepodiva...
jiste tu je spousta lidi, kteri se s danym problemem setkali a vedi jak ho resit, ale kdyby se vsechna temata jmenovala "problem", tak by nikdo nikdy nevedel, co v danem tematu je...
napriklad tim, ze ti Mylos opravuje nadpisy, ti shani pripadne radce, kteri by se do tematu "problem" ani nepodivali, ber to jako pomoc a ne jak diskriminaci...
jiste tu je spousta lidi, kteri se s danym problemem setkali a vedi jak ho resit, ale kdyby se vsechna temata jmenovala "problem", tak by nikdo nikdy nevedel, co v danem tematu je...
napriklad tim, ze ti Mylos opravuje nadpisy, ti shani pripadne radce, kteri by se do tematu "problem" ani nepodivali, ber to jako pomoc a ne jak diskriminaci...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně tak. Je to v pravidlech fóra, které sis měl přečíst, takže bych to nebral ani jako zneužití moci ani jako nějakou buzeraci.Prostě podle nadpisu by mělo být poznat o jaký konkrétní problém se jedná. To, že ti upravil Myloš nadpis neznamená, že ti musí taky odpovědět. Každý ze "zkušenějších" uživatelů tu má určitou skupinu problémů a v těch se orientuje a nikdo nezná odpovědi na všechny problémy, ale pořádek na fóru prostě být musí 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
On měl v nadpisu jen slovo problém?? Pokud bylo samotné, tak to chápu, že ho opravil. Já myslel že tam měl napsané v názvu něco jako: PROBLÉM- nejede.... . Podle té věty jak to napsala Zvídavý mi to tak vyznělo. Ale názor na skoro neustálé změny nadpisů mám stejný
Třeba můj název neměnil nikdo a taky nebyl nejlepší a byl zbytečně dlouhý
(viz. MSI nebo ACER notebook, babo raď :-) )

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
chlapi..kape vám na karbid?
mě osobně taky občas mírně rozčiluje..když někdo založí téma s nicneříkajícím názvem jako "problém" .. "disk" .... "program" .. apod.....je pak težší se v tom orientovat a kolikrát na takový téma klikám s nechutí..hlavně to urychluje řešení problému..poněvadž např. na název tematu "program"..nemusí kliknout člověk,kterej rozumí problematice kupřikladu "instalování Lotus6"....ale na název tématu "Lotus6 a chybová hláška 0x78fd4"...kliknout může,protože zhruba ví,oč se jedná hned v popisku.. ..ty pravidla mají něco do sebe 

- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Plus mínus souhlasím s Alenkou v říši divů..
To, že zde platí nějaká pravidla je v naprostém pořádku, ovšem musí být dodržována oběma stranami. Všichni se ale můžete přesvědčit sami, kolikrát se např. slovo "problém" v nadpisu tady objevuje a přitom opraveno není! Navíc jsem přesvědčen, že těmi opravami (v mém případě) spíše uškodil než pomohl. A také tuším proč!
Nekdo tady nechape smysl. Jednak si nemyslim ze nekdo specialne tobe skodil zmenou nadpisu, druha vec je, ze:
nejde o slovo "problem" jako takove, ale o to ze v nadpisu neni NIC JINEHO!
rozdil - CHYBA PROSIM POMOCT!!!
oproti - chyba aktualizaci MS 0x80072ee7
je podstatny rozdil... na prvni odkaz ani neklinknu, na druhem tematu uz vim presne v cem je problem (pro zvedavce -* chyba je v dns)
nejde o slovo "problem" jako takove, ale o to ze v nadpisu neni NIC JINEHO!
rozdil - CHYBA PROSIM POMOCT!!!
oproti - chyba aktualizaci MS 0x80072ee7
je podstatny rozdil... na prvni odkaz ani neklinknu, na druhem tematu uz vim presne v cem je problem (pro zvedavce -* chyba je v dns)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
no zas tak striktní to tu není..aby se opravovalo kde co.....ale hold si byl na ráně zrovna ty
jinak těch nadpisů je tu poopravovanych spousta...takže bych z toho nedělal drama...a nebral to jako křivdu :) jinak to Navíc jsem přesvědčen, že těmi opravami (v mém případě) spíše uškodil než pomohl. A také tuším proč! .. nejsi paranoidní?
... ale všechno je možný...ale máš uvest konkretní fakta..a nejlip řešit s adminama.....takhle to není věrohodný.....

A já jsem snad něco takového, jak uvádíš, do nadpisu napsal?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”