Diskriminace nebo zneužívání "moci"? Vyřešeno
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Diskriminace nebo zneužívání "moci"?
napsal jsi pouze "Problém" .. na zakladě pravidel byl nadpis upřesněn..tak nevim proč to řešíš furt...připadá mi to jako zbytečný tema.... :)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pikaso.andreas: Název "MSI nebo ACER notebook, babo raď" jasně vystihuje to, o čem se v tématu diskutuje, tudíž není potřeba nijak upravovat. Ano, jistě tam nemuselo být zbytečné "babo raď", ale kdyby jsme byli svině a zneužívali moci, jak tu vesele píšeš, tak by jsme ti nadpis upravili, případně i třeba celý dotaz smazali, že, když jsme ty svině...?
Pokud někdo vytvoří téma s názvem "Problém", "Pomozte mi", "pls help" atp. ať se na mě nezlobí, ale je to blbec. Kolikrát to ten dotyčný ani nenapíše správně...
Zvídavý: Každý, kdo dodržuje pravidla a trochu zapojí mozek se nemusí bát, že mu někdo jeho příspěvek zmoderuje. Kdyby jsme byli svině, tak za opakované porušení pravidel ti udělíme žlutou kartu, později i klidně zákaz přístupu na fórum (ban), ale máš štěstí, že takoví nejsme...
All: Mimochodem, takto by vypadalo fórum, kdyby se tu sešlo několik návštěvníků jako je tady náš mistr Zvídavý...

Pokud někdo vytvoří téma s názvem "Problém", "Pomozte mi", "pls help" atp. ať se na mě nezlobí, ale je to blbec. Kolikrát to ten dotyčný ani nenapíše správně...
Zvídavý: Každý, kdo dodržuje pravidla a trochu zapojí mozek se nemusí bát, že mu někdo jeho příspěvek zmoderuje. Kdyby jsme byli svině, tak za opakované porušení pravidel ti udělíme žlutou kartu, později i klidně zákaz přístupu na fórum (ban), ale máš štěstí, že takoví nejsme...
All: Mimochodem, takto by vypadalo fórum, kdyby se tu sešlo několik návštěvníků jako je tady náš mistr Zvídavý...

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vpravidlách fora sa jasne píše: Téma musí byt označená vecne k problému ktorý máš......... Aj ja som sem-tam napísal že mám problém s tým a oným a admin mi nadpis upravil tak,že bolo hned jasné ČO potrebujem. Vdaka úprave mi vzápetí hned pomohli chalani z fora. Niekedy je dobré nechat upravit názov témy ako márne čakat na pomoc!
samael.35
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K tomuto naposled.
Pokud napsal jen slovo "problém", tak za ním nestojím a oprava a pokárání je na místě, protože to doopravdy porušil doporučení pravidel.
mike007: NEEEEE, zde nejsou žádné svině!! Lidi z fóra mám rád! Proti fóru ani půl slova. Jen mi občas přijde že se opravují i nadpisy které jsou k věci.. A tvůj screen je k věci!!! Tak asi nikdo z nás nehce aby to vypadalo...
Pokud napsal jen slovo "problém", tak za ním nestojím a oprava a pokárání je na místě, protože to doopravdy porušil doporučení pravidel.
mike007: NEEEEE, zde nejsou žádné svině!! Lidi z fóra mám rád! Proti fóru ani půl slova. Jen mi občas přijde že se opravují i nadpisy které jsou k věci.. A tvůj screen je k věci!!! Tak asi nikdo z nás nehce aby to vypadalo...
Opakuji po několikáté a naposled, že samostatně jsem slovo "problém" NIKDE NENAPSAL. A nestačím se divit, jak jste si ze lži udělali pravidlo a vůbec vám to není trapné.
Udělen trvalý BAN za opakovanou provokaci ostatních uživatelů fóra.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opakuj si to kolikrát chceš. Neuvedl si původní nadpis svého topicu, tkž nevím či si myslíš, že jsme tu všichni obdařeni nějakým šestým smyslem a víme, co ti vlastně Myloš upravil. Nechápu smysl tohoto topicu, akorát se tu hádáš o kravině a ani neuvedeš fakta. To nemáš nic lepšího na práci? 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Achjo... demagogie nejhrubsiho zrna...
Mas prakticky dve moznosti, bud napsat PRESNOU CITACI nadpisu, nebo se tu hadat donekonecna o #$%&@, tak si vyber.
Mas prakticky dve moznosti, bud napsat PRESNOU CITACI nadpisu, nebo se tu hadat donekonecna o #$%&@, tak si vyber.
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vážený "Zvídavý" výstižný název příspěvku je vyžadován pravidly fóra ze dvou důvodů. Jeden Ti již přede mnou vysvětlili a druhý je ten, že podle názvu příspěvku mnozí hledají (pomocí tlačítka Hledat) řešení svého problému a pokud nic nenajdou, tak se teprve ptají vlastním dotazem. Lze tady při dobré vůli, nyní již v dosti rozsáhlé databázi nalézt řešení některých problémů. Jinak mám "rád" návštěvníky, kteří se neunavují seznámit se s pravidly fóra a hned někoho napadnou. Jinak ani moderátoři nejsou vševědoucí a všudypřítomní, ani neomylní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pravidla této poradny jsem si DOBŘE přečetl už před registrací! Jinak bych se ani neregistroval. To za prvé. Za druhé jsem položil první dotaz s nadpisem: "Umíte někdo s Adobe Premiere aspoň poloprofesionálně?" Protože se několik dní nic nedělo, dotázal jsem se podruhé s nadpisem v tomto přesném znění: "Problém s Adobe Premiere 6 ve WinXP." Takže bych se rád tady setkal s rozumným a soudným člověkem, který by mi vysvětlil, co bylo na těch nadpisech tak závadného.
Ach jo. Já spíš nechápu, proč někomu vadí, že mu moderátor upraví název tématu?! Nechápu, O CO TI JDE? On ti tím pomůže k vyřešení tématu a ty si stěžuješ? Nevím, jestli bych takovým lidem já radila.. Oni to dělaj dobrovolně, takže buď rád a dodržuj pravidla. Osobně tomu, jak popisuješ, že se tvá témata jmenovala nevěřím. Zas tak přísný tu nejsou. Spíš, že tu zas chce někdo dělat dusno. Já přispívám často a nikdy, ani když sem byla nováček a to takový, že sem uměla zapnout PC, spustit internet, MS Office a zas PC vypnout! Průměrně inteligentní člověk, který údajně přečetl pravidla, by to měl zvládnout.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Nevadí mi to, pokud to neuškodí smyslu následující otázky. Vadí mi však, když někdo třeba z nedostatku vědomostí a zkušeností lže aniž by si věc ověřil. To platí i pro tebe, protože kdyby jsi nebyla líná, tak by ses podívala pod ty moje nadpisy a sama se přesvědčila. Tam je znění původních nadpisů zachováno v ještě nezměněné podobě. A to, že někdo něco dělá dobrovolně ještě neznamená, že to dělá dobře a bez postranních záměrů.
Ok, tak jsem se podívala a okamžitě jsem pochopila, proč byl tvůj nadpis změněn a dokonce ti tam někdo poradil, takže stále nechápu tvoje napadání člověka, který ti pomohl k tomu, aby ti někdo poradil!!! Smyslu otázky to pomohlo, ne uškodilo.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”