Jako gramatické chyby ještě jakš takš přejdu, ale výrazy typu newím, woe, čaw, vokno, přehazování písmen a novodobé styly typu EMO fakt nemusím a trhá mi to oči když to vidím, chytá mě amok Jak může, s prominutím, někdo takhle kur*** rodný jazyk
Též gratuluji k narozeninám. Jak správně připomíná Romaine, není zde největším problémem čeština, ale s prominutím, někdy i neschopnost tazatelů, kteří nedokáží, ani formulovat srozumitelně co vlastně mají za problém a navíc ještě utrousí poznámku "poradí mi někdo", nebo"nikdo neví". Když se někdo nestydí, že se neumí písemně vyjádřit svým rodným jazykem, těžko tady někdo s tím něco udělá. Trochu to přeženu, ale bude-li to takhle pokračovat, dopadneme hůře než v biblickém Babylonu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak já tedy vlastenec rozhodně nejsu. Nevím, ale co Čech, to muzikant, ožrala, zloděj, prase, apod. Byl jsem tuhle ve Vídni, z mého domova je to blíže jak Praha a opravdu jsem čuměl. Ano, Rakušáci jsou taky vidláci, ale tak čisto,uklizeno apod. jsem opravdu neviděl. A ty jejich silnice a vesničky, no prostě mazec. Myslím si, že se máme hodně co učit...
To je o mentalitě lidí. Tady hledí každý na sebe a pak to tak dopadá. Za 30 Kč neznám bratra, za levným zbožím v Lídlu ušlapou důchodci malé dítě, zavedeme vysoké daně pro úspěšné lidi, prostě jedna stupidnost za druhou
Hodil by se nějaký plug-in do Firefoxu, aby opravoval chyby před odesláním příspěvku do fóra Bohužel by byl tak blbý, že by mi opravoval i co by neměl a ihned bych ho vypínal
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
"Něco jiného je vyspělost národního jazyka, a něco jiného je úroveň národní kultury jazykové. Může se stát, že jazyková kultura národa pokulhává za jeho jazykem. To je případ váš, vy lidé čeští. Máte v rukou stradivárky a hrajete na nich jako šumaři; zdědili jste varhany, a myslíte, že je to flašinet; pročež na tom vašem dvoře opravdu mnoho hlasů krákoře."