Problémovost mládeže

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Problémovost mládeže

Příspěvekod george » 19 kvě 2009 17:29

Rozhodně zamyslet, ne,že ne...a poslat svoje děti do škol sebeobrany a nakoupit včas střel. zbraně a cvičit zacházení se zbraní. Je pozdě na prevenci rozložené sociální morálky. Něco se nezdá? Není to legrace, když nejsou autority a televize (i hry) je plná krvavých scén. Násilí a sexualita se dobře prodávají.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 19 kvě 2009 17:47

Nejvic mě s+re chovani tech rodicu. Moc to sem nepatri, ale kamos si vymyslel, ze jej s kamosem sikanujeme. Typem slov vole, hajzle a demente. Tahli to k reditelce. Prvni jsme meli mit dvojky z chovani, pak tridni dutky. Diky tomu, ze nasi rekli to, co si mysli, jsme vyvazli bez trestu. I trida nas branila. Kamos nakonec tu dutku dostal, ale za to, ze roztrhal sesit, vyhodil ho oknem a shodou okolnosti spadl ucitelce na hlavu :D Ale to sem nepatri. Ale ten ,,psychicky sikanovany,, je pekny haj*l. Sebral jednomu klukovi ze tridy cepici a zahodil ji. My jsme pak cela trida sli k nemu, aby ji vratil. Prvni rekl, ze nic nevzal, pak ze mu ji vratil. Pak dosla jeho matka, tak jsme ji to rekli. Ona byla arogantni a rikala, ze jeji ,,Stanicek,, by nic takoveho neudelal. Tak jsme ctvrt hodiny do ni hustili (!) a ona rekla, ze si za to muze sam. Ale nakonec mu ji sel najit. Doslo to tak daleko, ze ted prestoupil do jine tridy, a zase se to resi. On se nam posmiva, ze si za to muzeme sami, a ze jsme debili. Tak jsme to rekli uci a teď se vsechno projednava. To byla jedna zkusenost s kravou a volem.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 19 kvě 2009 19:45

AleRx8 píše:Prvni jsme meli mit dvojky z chovani, pak tridni dutky

Nevím, jsem už mimo školu hromadu let, ale za nás byla nejdřív třídní důtka, pak ředitelská a teprve nakonec horší známky z chování...
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 kvě 2009 19:48

před cca 3 lety jsem dosáhl na ředitelskou důtku, takže to tak asi ještě bude :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 19 kvě 2009 19:59

Já dostal ředitelskou za úplnou blbost... Koukal jsem asi takhle. :shock:

Podle mě s tim ale těžko někdo něco udělá... bylo to a bude! :eh:

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 19 kvě 2009 20:11

Tu reditelskou u nas nejak preskocili

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 19 kvě 2009 22:12

No já jsem ve čtvrťáku s kamarádem podstoupil anabázi lezení po lešení do prvního patra z přízemí internátu za našimi děvčaty. Bestie vychovatelka nás vymákla ještě dřív, než mohlo dojít k polibku, natož zasunutí. Přesto jsme dostali ředitelskou důtku, za kterou se tehdy automaticky navrhovala, při nějakém sezení učitelů snížená známka z chování. Jelikož jsme však měli těsně před maturitou, tak nás jen vyrazili z internátu. Jako na potvoru to vyšlo na poslední noc těsně před maturou... Já to vyřešil tak, že jsem s klikou o svaťáku stopil dopis ve kterém to sdělovali rodičům a poslední noc nestrávil na intru, ale v hospodě. Maturita dopadla podle toho 4,4,4,3 8) Dodnes to nikoho nezajímalo a vy jste první komu se k tomu přiznávám :lol: :lol: :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 kvě 2009 22:21

To u mě se to na tu důtku hromadilo. Kouření o přestávkách, neomluvené hodiny, bitky na intru, tahání holek na pokoj a vrchol všeho byla vycházka do deseti večer a došel jsem na druhý den cca kolem 10 s trojkou v krvi :smile: No a svaťák? 5 dní ze 7 jsem propil a prošustroval s holkama a pak jsem žhavil motor a fičel do Makra pro 3 flašky vodky a 2 kartóny Red Bullu a za dva dny jsem se naučil úplně všechno a maturita s vyznamenáním (1, 1, 1, 2) :lol:

//Za nás nebyl RedBull :evil:
//Karlos
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”