USB nejede
Re: USB nejede
to je divný jedině mě už napadá jen přeinstalovat drivery usb, ale předtím je odebrat a projet Ccleanerem např
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
no to bude asi problem protoze ja nemam ovladace k zakladni desce menil mi ji onehda takovy zmatenec a on je ma asi na flashce
a navic na internetu nejsou k moji desce ovladace neni treba neco v biosu ?

nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
-
- Pohlaví:
Jak píše zao přeinstalovat USB i bez ohledu že myš a klvesnice v USB jedou. Drivery na USB máš na CD k MB.
-
- Pohlaví:
Tak řekni tomu zmatencoj
, ale na internetu by se také měly dohledat.

- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady mají podobnej problém http://forum-en.msi.com/index.php?topic=123581.0
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............
Na každou sviňi se vaří voda!!:D
Na každou sviňi se vaří voda!!:D
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows XP SP2 má svoje ovladače pro USB 2.0
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no prave ja sme hledal ty ovladace ta deska se uz vubec nevyrabi ja mam desku MS 7327 nemozu to nikde najit ani vygooglit
-
- Pohlaví:
El Diablo pravda, ale pak by je musel zkusit opravit instal CD se systémem. Mně taky občas kdovíproč kleknou a opravuji to CD k MB.
takze myslite ze bude stacit kdyz nainstaluju treba jen balicek aktualizace z SP2 na SP3 ?
-
- Pohlaví:
Teď to El Diablo připoměl a mne napadá jestli by nestačilo přeinstalovat SP2. Prostě nechat to být a novej SP2 nacpat přes to.
ja sem to uz totiz nekde instaloval a mam nekde to vypalene CD
Zpět na “Problémy s hardwarem”