Pokud si jako prvni (first) jednotku z ceho se ma bootovat das flash disk (nastavis v biosu -> ale nereknu ti rpesne kde protoze nevim jaky mas bios) a druhy si nastavis jako hard disk (second hard disk), tak by ti to melo delat to, ze kdyz nemas v usb flashku tak on to zkontroluje a preskoci na druhou bootovaci jednotku coz bys mel hadr. Pokud tam mas flashku bude bootovat z ni.
- ps: v nekterem z predchozich si psal, kde jsi to nastavoval ale z toho cos napsal si myslim zes nastavoval primary master/slave, secondary master/slave disk.... to si byl na spatnem miste v biosu. Pokud ti to porad nefunguje napis a ja se ti pokusim napsat univerzalni cestu jak to tam nastavit v tom biosu.
Linux na FLASHce
Re: Linux na FLASHce
Učený z nebe NESPAD, ale blbce jako by házeli
A vo tom to je!
A vo tom to je!
mike127 píše:Díky za Vaše odpovědi. Nevíte jak bych mohl nabootovat z flešky když to můj druhej PC neumí??? Dá se to třeba obejít nějakým programem?(to je asi blbost)
Jak neumi? musi to umet, pokud teda mas usb

A vo tom to je!
A vo tom to je!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jednoduše, neumí. Nebylo vždy všechno, jako dnes. Byly doby, kdy i boot z CD byl jenom předmětem vzrušených debat v anarchistických kroužcích... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
ale na tu dobu neodpovida ten jeho komp, co ma napsany v zapati nebo jak se tomu nadava, z toho jsem usoudil, že neni možne aby to nešlo.
A vo tom to je!
A vo tom to je!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To SeFF - přehlédl jsi, že první PC (asi ten v podpisu) to umí, ale neumí to jeho druhý PC (asi starší).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano v mým 1. PC( to v podpisu) jsem to rozjel ale v mým 2. PC (IBM NetVista) mi to nejde. V BIOSu v tom starým PC mám jen 3 možnosti na bootování ,a to tyto: CD-ROM, HDD, Removable. Zkoušel jsem to Removable ale nic to nedělá, a proto jsem se ptal jestli na to není něco jak to třeba obejít. Pokud něco takovýho existuje byl bych šťastnej člověk. 
P.S.: moje 2. PC si doplním do podpisu

P.S.: moje 2. PC si doplním do podpisu

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3178
-
od faraon
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 10:34