co je to za formát ( mpg2 ) ja jak vypadá když mám film je to jen jeden soubor nebo je to nějak děleno jako u dvd kvality
?? předem děkuji
mpg2 – co je to za formát?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
mpg2 – co je to za formát?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 04 črc 2009 19:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nicneříkajícího „mpg2“.
Důvod: Upřesnění nadpisu (s ohledem na pravidla fóra) z nicneříkajícího „mpg2“.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: mpg2
MPEG-2 je základní kompresní formát( variabilní bit. tok) , je to jeden soubor. Soubory MPEG-2 se k vypálení na DVD upravují do souborů .vob , ve vypalovacím programu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Re: mpg2
DVD-Video je v MPEG2. Ná médiu je ale film ve více souborech (rozdělen) a zašifrován s ochranou. Když médium (DVD-Video) jen překopíruješ na harddisk, film nepoběží.
Re: mpg2 – co je to za formát?
X: Opravdu nepoběží? Tak jak to, že programem PowerDVD spouštím zkopírovaná DVD z harddisku? V adresáři VIDEO_TS mám na harddisku přesně tytéž soubory, jako jsou na DVD, například VIDEO_TS.BUP, VIDEO_TS.IFO, VTS_01_0.BUP, VTS_01_0.IFO, VTS_01_1.VOB, VTS_01_2.VOB, VTS_01_3.VOB, VTS_01_4.VOB a VTS_01_5.VOB.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Re: mpg2 – co je to za formát?
Takových je menšina, co nejsou chráněny. Pokud jsi je kopíroval v Exploreru nebo Total Commanderu, tak nepoběží. Něco jiného je specializovaný software na grabing DVD-Video. Například DVD Fab Platinum, DVD Fab Decrypter, ...
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”