Windows XP Pro-Invalid partition table

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jackm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Windows XP Pro-Invalid partition table

Příspěvekod jackm » 15 črc 2009 13:03

Čau,mám problém.Windows XP Professional SP3 na 1.disku mi bootoval a běhal v pohodě.
Potom jsem nainstaloval na 2.disk Windows XP Professional SP3 a ten mi vytvořil BOOT manager kde jsem si mohl vybrat jestli chci bootovat Windows XP z 1 nebo 2 disku,to taky fungovalo..Teď jsem na 2.disk nainstaloval Windows XP Media Center SP2 a nastal problém vymazalomi to BOOT manager a už ho ani nevytvořilo takže mi automaticky bootuje Windows XP Media Center SP2 z 2.disku, a Windows XP Professional SP3 z 1.disku nemá jak bootovat a při ručním výběru z boot menu mi to píše Invalid partition table..Na netu jsem si našel něco jak to opravit ale to mi nefunguje.Zkoušel jsem nabootovat instalační CD Windows XP Pro ,dát opravit, přihlásit se k nefunkčnímu Windows Xp Professional SP3 a příkazem FIXBOOT,FIXMBR opravit bootování ale pořád ta stejná chyba :-( Poraďte prosím Vás.
Stačilo by mi opravit jen boot Windows XP Professional SP3 aby jsem si vybral ručně z boot menu jestli chci Windows Xp Media Center nebo Professional/podle disků..)...Ale boot manager by mi taky nevadil :bigups:

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”